Meral Akşener’den CHP’ye: BIKTIM!!!

Meral Akşener’den CHP’ye: BIKTIM!!!
Yayınlama: 01.03.2024
A+
A-

Masa ortakları arasındaki gerilim büyüyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir Belediye Başkan Adaylığı için İyi Parti’den jest beklediklerini söyleyince, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den sert karşılık geldi: “Ben CHP’nin jest isteme işlerinden bıktım usandım, miden bulanıyor artık!”

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gölbaşı’nda CHP’ye patladı.

 

Gölbaşı’nda  partisinin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım ve Gölbaşı Belediye başkan adayı Fehmi Kandemir ile birlikte seçim çalışmasına katılan Akşener. esnaflarla konuşurken. şimdiye kadar esnaf ziyaretlerini hiç aksatmadığını öne sürdü.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Akşener, daha sonra gazetecilere açıklama yaptı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Balıkesir Belediyesi başkan adaylığı konusunda İYİ Parti’den jest beklediklerini söylemesine ilişkin soruya cevap veren Meral Akşener, “Ben CHP’nin jest isteme işlerinden bıktım, usandım. Midem bulanıyor artık.” dedi.

Akşener şöyle devam etti:

“15 milletvekili, biz o arkadaşlarımızı zora düşürecek hiçbir şey yapmadık. Teşekkür ede ede gezdik. Bir vefa sistemi içinde gezdik. En ufak incitici bir cümlemiz olmadı, 15 arkadaşımıza ve Sayın Kılıçdaroğlu’na. O kadar enteresan ki dön baba dönelim 15 milletvekili. 15 milletvekili ile doğrudur seçime girdik. O seçime girip bir grup kurduğumuz andan itibaren AK Parti tek başına hükümet olmayı kaybetti. Biz de seçime girdiğimiz için CHP 24 milletvekili ekstra kazandı. O günden beri AK Parti bir türlü tek başına iktidar olamıyor. Tam tersine biz olmadığımız zaman Anayasa’yı değiştirecek gücü vardı, gücü olacaktı. Biz bunların teşekkürünü almadık. Sürekli başımıza bir çekiç gibi vurula vurula geziyoruz. Genel başkanların biraz daha dikkatli bir dil kullanmasında fayda var diye düşünüyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.