Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinden acı haber!

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinden acı haber!
Yayınlama: 27.12.2022
A+
A-

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde TSK’ya ait üsse düzenlenen hain saldırıda bir askerimiz şehit oldu.

Milli Nizam

Milli Savunma Bakanlığı’nın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, Piyade Sözleşmeli Er Hüseyin Korkmaz’ın Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki hain saldırıda şehit düştüğü duyuruldu.

MSB’nin açıklamasında, “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 26 Aralık 2022 tarihinde, BTÖ mensuplarınca bir Üs Bölgemize açılan taciz ateşi sonucunda kahraman silah arkadaşımız P. Söz. Er Hüseyin KORKMAZ şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.” denildi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da şehidimize ilişkin bir taziye mesajı yayınladı. Bakan Akar, “Kahraman silah arkadaşımız 26 Aralık 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.” dedi.

Şehidimize ilişkin başsağlığı mesajı paylaşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan da, şu ifadeleri kullandı:

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz P. Söz. Er Hüseyin Korkmaz’a Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”

21 yaşında şehit olan Korkmaz’ın cenazesi, Gaziantep’te düzenlenecek törenin ardından yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.