Sokak ortasında uzun namlulu silahlarla çatıştılar! Dehşet anları kamerada

Sokak ortasında uzun namlulu silahlarla çatıştılar! Dehşet anları kamerada
Yayınlama: 15.07.2023
A+
A-

İstanbul Esenyurt’ta alkollü şahıslar ile mahalleli arasında silahlı çatışma çıktı. Tabanca ve av tüfeği mermileri havada uçuşurken o anları bir vatandaş saniye saniye kaydetti.

Olay, dün akşam İstanbul Esenyurt’ta meydana geldi. İddiaya göre hafif ticari araçla girdikleri sokağa park eden alkollü bir grup, uygunsuz hareketler sergileyerek çevredekileri rahatsız etti. Bunu üzerine mahalleden bir grup vatandaş alkollü grupla tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından kavga büyürken iki taraf da birbirine silahla ateş etmeye başladı. Sokakta çıkan çatışmada mermiler havada uçuşurken, kimliği belirsiz şahıslar olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

 

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede çatışmada ateş eden mahallelilerden Hamit C. ve Cüneyt B. ekiplerce yakalanıp gözaltına alınarak karakola götürüldü. Hamit C.’nin üzerinden olayda kullandığı 1 adet içinde fişek bulunmayan kurusıkı tabanca, Cüneyt B.’den ise yine olayda kullanmış olduğu yarı otomatik yivsiz av tüfeği ele geçirildi. Olayda ölen ya da yaralanan yok.

 

“Ellerindeki silahlarla karşılıklı çatıştılar”

Olayı evinden seyreden görgü tanığı Ozan Can Kutuk, “Olayı binamızdan bakarak görebildik. İlk olarak sokakta bağrışmalar oldu. Bir şeyler olacağını zaten bağrışmalardan anladım. Bir grup silahlı kişiler, olayın yaşandığı yere geldiler. Ellerindeki silahlarla karşılıklı çatıştılar. Olayda yaralanan görmedim. Şahıslar kaçtı. Olay sonrası polis ekipleri geldi” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.