Yeniden Refah Milletvekili Mehmet Aşıla: ‘Gazze’nin vebali yakamızı bırakmaz!’

Yeniden Refah Milletvekili Mehmet Aşıla: ‘Gazze’nin vebali yakamızı bırakmaz!’
Yayınlama: 09.05.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, TBMM’de yaptığı konuşmada; “Siyonist canavarlar, Gazze’de yaptığı katliamın üzerine şimdi de Refah’ta kadın-çocuk demeden masum insanları katlediyorlar. Masum sivil kardeşlerimize uygulanan bu vahşeti sadece kınayarak seyretmeye devam etmek dünyada da ahirette de yakamızı bırakmayacak bir vebaldir” açıklamasında bulundu.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, TBMM oturumunda söz alarak siyonist İsrail’in Gazze’nin ardından Refah kentinde sivillere yönelik katliamlarını gündeme getirdi.

‘Müslüman ülkelerin yöneticilerinin eylemsizliği kabul edilemez boyutta’
Aşıla, tüm dünyadan soykırımcı İsrail’in Gazze’deki katliamlarına tepkiler yağarken Müslüman ülkelerin yöneticilerinin eylemsizliğinin kabul edilemez boyuta ulaştığını ifade ederek, “Bilindiği üzere çocuk katili siyonist rejim, Hamas ateşkes önerilerini kabul etmesine rağmen Refah’a saldırı başlattı. Siyonist canavarlar, Gazze’de yaptığı katliamın üzerine şimdi de Refah’ta kadın-çocuk demeden masum insanları katlediyorlar. Aylardır sergiledikleri vahşeti artırarak devam ettiriyorlar. Bu vahşete karşı batı ülkelerinde dahi halklar tepki ortaya koyuyor, Amerika’da üniversite öğrencileri geniş kapsamlı protesto düzenliyor, Fransa’da lise öğrencileri dersleri boykot ediyorlar. Tüm dünyada mitingler ve yürüyüşler düzenleniyor. Ancak ne acıdır ki Müslüman ülkelerin yöneticilerinin eylemsizliği kabul edilemeyecek boyuta ulaşmış durumdadır. Masum sivil kardeşlerimize uygulanan bu vahşeti sadece kınayarak seyretmeye devam etmek dünyada da ahirette de yakamızı bırakmayacak bir vebaldir” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.