Erbakan yine haklı çıktı! İşte AK Parti’ye kaybettiren tavır…

Erbakan yine haklı çıktı! İşte AK Parti’ye kaybettiren tavır…
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

AK Parti seçim mağlubiyetini Yeniden Refah Partisi’ne bağlarken, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun, kendisine oy vermeyenleri fırçalaması Fatih Erbakan’ın “Biz size kaybettirmiyoruz. Size kaybettiren 22 senedir uyguladığınız belediyecilik anlayışınızdır.” sözlerini akıllara getirdi.

Gaziantep’te AK Partili Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun Kapcağız köyünde düzenlenen fide dağıtım töreninde seçmeni fırçalaması tepkiye neden oldu.

‘Orucu bizimle tutup, iftarı başkasıyla açıyorsunuz!’
31 Mart yerel seçimlerinde kendisine oy vermeyen vatandaşlara sitem eden Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Siz oy verseniz de vermeseniz de biz hizmeti yapacağız. Ama bir de bir hak var. Siz tarlada işçiyi çalıştırıyorsunuz değil mi? Çalıştırıyorsunuz ona yevmiye ödeyeceksiniz. Ama yevmiyeyi ona değil de çalışmayan birine ödüyorsunuz. Bu adalet olur mu? Orucu bizimle tutup, iftarı başkasıyla açarsanız bu olmaz yani. Artık o da sizin takdirinize kalmış” ifadelerini kullandı.

Erbakan’ın o sözleri akıllara geldi…
Yeniden Refah’ın AK Parti’ye kaybettirmek için çalıştığı yönündeki yorumlara karşı çıkan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, şu ifadeleri kullanmıştı; “Diyorlar ki efendim Yeniden Refah Partisi bize kaybettiriyor. Ya size biz kaybettirmiyoruz, size kaybettiren İsrail’le ticarete devam etmeniz. Size kaybettiren 22 yıldır borç faiz zam vergi ekonomisidir. Size kaybettiren emekli asgari ücretle dar gelirliyi içine düşürdüğünüz durumdur. Size kaybettiren 22 senedir uyguladığınız belediyecilik anlayışınızdır. Biz size kaybettirmiyoruz. Siz bu yanlışlardan dönmediğiniz için milletimiz Yeniden Refah’a koşuyor ve Yeniden Refah inşallah gümbür gümbür iktidara doğru yürüyor.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.