Yeniden Refah sözünde durdu: Ahlaklı Belediyecilik devrede!

Yeniden Refah sözünde durdu: Ahlaklı Belediyecilik devrede!
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart yerel seçimlerinde kazandıkları belediyelerde, örnek olacak uygulamalara imza atmaya devam ediyor. Dün Yeniden Refahlı belediye başkanları ile bir araya gelen Erbakan, Ahlaklı Belediyecilik Manifestosunu açıklayarak belediye başkanlarına tek tek Ahlaklı Belediyecilik Taahhütnamesi verdi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, dün Ankara’da düzenlenen Yeniden Refah Partisi Belediye Başkanları Toplantısı’nın ardından 63 Yeniden Refahlı belediye başkanına Ahlaklı Belediyecilik Taahhütnamesi takdim etti.

Vatandaşı bezdiren ana sorunları bitirecek!
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde tüm seçim bölgelerinde kendi adaylarıyla yarışan ve büyük bir çıkışa imza atarak 63 belediye kazanan Yeniden Refah Partisi, Türkiye’ye ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Kazandığı belediyeleri ahlaklı belediyecilik anlayışıyla yönetmek isteyen Yeniden Refah, uygulama sözü verilen ‘Ahlaklı Belediyecilik’ Manifestosunu açıkladı. Maddeler halinde sıralanan ve belediyelerde rüşvet, yolsuzluk, torpil gibi vatandaşları bezdiren ana sorunları bitirecek olan uygulama Ahlaklı Belediyecilik Taahhütnamesi ile Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan tarafından tüm belediye başkanlarına takdim edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.