Altınöz: 31 Mart’ta TEŞEKKÜRLER İSTANBUL konuşmasını yapacağız!

Altınöz: 31 Mart’ta  TEŞEKKÜRLER İSTANBUL konuşmasını yapacağız!
Yayınlama: 28.02.2024
A+
A-
MEHMET ALTINÖZ: ÇARE MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ!
Seçim çalışmalarını son sürat devam ettiren Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz‘ün bugünkü duraklarından biri de Pendik oldu. Pendik’te esnafları ziyaret eden, her yaştan vatandaşlarla sohbet halkalarında bir araya gelen, problem ve taleplerini not alan Altınöz, “Pendik’te gösterilen büyük ilgiden çok memnun olduklarını” belirtti.
Gittikleri her yerde vatandaşların yoğun ilgisine mazhar olduklarını ve bu durumun heyecanlarını daha da arttırdığını ifade eden Altınöz, “Pendik’teki hava da bu. Vatandaşlarımız Milli Görüş belediyeciliğini çok özlemiş. Biz de, kendilerine Milli Görüş belediyeciliğini getireceğimize söz verdik. Bizim sözümüz söz. Bizim özümüz de sözümüz de bir” diye konuştu.

 Altınöz,  kendisini takip eden basın mensuplarına şunları söyledi:

“Pendik’te muazzam bir kalabalıkla karşılaştık. Pendikli vatandaşlarımız ‘Yeniden Pendik’ diyor. Ne demek ‘Yeniden Pendik’ yani 1994 ruhunun tekrar yaşanması ve yaşatılmasıdır. Biz Yeniden Refah Partisi olarak Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın önderliğinde, liderliğinde saha çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Seçime bugün itibariyle yaklaşık olarak bir ay kaldı. 1 ay içerisinde tüm programlarımız tamamlanmış vaziyette. İnşallah cumartesi günü Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde adaylarımızın tanıtım programı ve aynı zamanda İstanbul projelerimizle alakalı da bir sunumumuz olacak.”

FAHRETTİN KARAKURT İLE ÇOK İDDİALIYIZ

Altınöz sözlerini şöyle sürdürdü:“İstanbul’un sorunlarına kim çözüm bulabilir? Elbette Yeniden Refah Partisi, Milli Görüş belediyeciliği, adil düzen sistemi çözüm bulabilir. Camiden çıktık buraya gelene kadar vatandaşımızın teveccühü olağanüstüydü. Çünkü insanlar Yeniden Refah Partisi’nin ruhunu gönüllerinde, kalplerinde yaşatıyor ama fiilen de yaşamak istiyorlar. İnşallah 31 Mart akşamı Pendik’te Fahrettin Karakurt başkanımızı resmi olarak belediye başkanı ilan edeceğiz. Aslında şu anda bizim belediye başkanımız Fahrettin Karakurt’tur. Burada çok tecrübeli bir belediyeci, devlet adamı, siyaset dünyasında çok saygın bir isim.”

TEŞEKKÜRLER İSTANBUL DEYİP, BELEDİYE YÖNETİMİNİ DEVRALACAĞIZ

Seçimleri kazanacaklarına olan inancını dile getiren Altınöz konuşmasının sonunda şu ifadelere yer verdi:

” Belediye başkan adaylarımızla, meclis üyelerimizle, kadın kolumuzla, gençlik kolumuzla teşkilatımızda çok etkili bir çalışma yürütüyoruz. İnşallah 31 Mart akşamı ‘Teşekkürler İstanbul’ konuşmasını yapacağız. 1 Nisan’da da İstanbul’da tarihi Saraçhane belediye binasında Ekrem İmamoğlu’na teşekkür edeceğiz. Devir teslim törenini gerçekleştireceğiz ve ‘nerede kalmıştık’ diyeceğiz. İstanbul bizi özledi, biz İstanbul’u özledik. İstanbul bu süreçte yani 1994’ten Refah Partisi belediyeciliğinden sonra mahsun, öksüz ve yetim kaldı. İstanbul’un bu mahsun, öksüz ve yetim haline biz çok üzülüyoruz. İnşallah 1 Nisan itibariyle İstanbul’da ‘Yeniden İstanbul, Yeniden Refah, Yeniden Erbakan ve Yeniden Adil Düzen’ dönemini başlatacağız.”

VATANDAŞLARA SİMİT İKRAM ETTİ

Yeniden Refah Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Fahrettin Karakurt’un da eşlik ettiği  programda, başka partilerin stantlarını da ziyaret eden Altınöz, Pendik çarşısında bulunan simit standındaki bütün simitleri satın alarak vatandaşlara ikram etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.