İBB’nin toplu ulaşım zammından sonra Fatih Erbakan’ın o sözleri yeniden gündemde!

İBB’nin toplu ulaşım zammından sonra Fatih Erbakan’ın o sözleri yeniden gündemde!
Yayınlama: 28.12.2022
A+
A-

Milli Nizam

CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşıma yeni yıl zammı yaptı.

En son Nisan ayında yapılan zamdan sonra, UKOME toplantısının Aralık ayı toplantısında, İstanbul’da toplu taşıma ücretlerine ortalama yüzde 29.10 zam kararı alındı.

CHP’li İBB, toplu ulaşıma son bir buçuk yılda yüzde yüze yakın zam yaparken, son zam haberi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın Millet İttifakı ile Cumhur İttifakı’nın birbirinden farkının olmadığını anlattığı sözlerini gündeme getirdi.

Tencere dibin kara benimki senden kara!’

“50 seneden beri yaptıkları gibi bugün de milletimizin önüne sadece 2 seçenek sunup kurtuluşun adresi Milli Görüş’ü perdelemeye çalışıyorlar.” diyerek Türkiye’nin siyasi yapısını özetleyen Dr. Erbakan, şu ifadeleri kullanmıştı:

“İktidarı seviyorsan Cumhur İttifakı’na, sevmiyorsan Millet İttifakı’na gideceksin” diyorlar. Temel hususlar bakımından 3’lü masanın da 6’lı masanın da birbirinden farkı yok. Her iki masa da borç-faiz ekonomisi güdüyor; iktidar yüksek faizle borçlanıyor.

Sayın Kılıçdaroğlu İngiltere’ye gidiyor, finans çevreleriyle görüşüyor. “İktidara gelirsek 500 milyar dolar borç getireceğiz” diyor. Sayın Kılıçdaroğlu küresel güçlerin adamı Jeremy Rifkin’i kendisine danışman yapıyor. Adeta ithal müfettiş.

İktidar da 2018 yılında Mac Kinsey ile anlaştı. Sayın Akşener diyor ki “ben nakitsiz toplum projesini uygulayacağım”. Nakitsiz toplum projesi küresel güçlerin art niyetli bir projesidir. Kendi sistemleri dışında hiçbir para hiçbir değerli eşya bırakmayarak insanlığı kontrol altına almak, ekmek ve su alamayacak duruma getirmek istiyorlar. 3’lü masadakiler sayın Akşener’e kızıyorlar ama kendileri de en son Bali’de yapılan G-20 zirvesinde nakitsiz toplum projesine imza attılar.

Diğer taraftan her iki masa da DSÖ’ye teslim olmuş. Paris İklim Anlaşması’na geçmesi için Meclis’te hep beraber oy verdiler. 6’lı masadakiler “gelir gelmez İstanbul Sözleşmesi’ni geri getireceğiz” diyor, 3’lü masadakiler İstanbul Sözleşmesi’nin uzantısı 6284 sayılı kanunu uygulamaya devam ediyor.

Öte yandan her iki taraf da Avrupa Birliği’ne girmeyi savunuyor. Dış politikada da birbirlerinden farkları yok. Tencere dibin kara benimki senden kara! Her iki masanın ekonomi, sosyal politikalar, dış politikalar alanında birbirlerinden bir farkı yok. Kendilerine buradan çağrıda bulunuyorum, her iki masada iki ayrı masraf yapmak yerine hepiniz aynı masaya oturun 9’lu masayı kurun. Kurtuluşun tek adresi Milli Görüş’tür, Yeniden Refah Partisi’dir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.