İmamoğlu’ndan Muharrem İnce açıklaması

İmamoğlu’ndan Muharrem İnce açıklaması
Yayınlama: 26.01.2024
A+
A-

Ekrem İmamoğlu’ndan  Muharrem İnce açıklaması #Sondakika

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, zehir zemberek bir açıklamayla “CHP ile ittifakta yokuz” demiş ve yerel seçimlere kendi adaylarıyla girme kararını ilan etmişti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan, Muharrem İnce’nin çıkışına cevap geldi.

İBB Başkanı ekrem İmamoğlu “Sayın İnce’yle biz bu tonda bu dilde ve bu kavramlarla konuşmadık. Onun bana olan saygısını, hürmetini, sevgisini biliyorum. O bakımdan bu cümleleri söylemişse niçin söyledi, bir gözden geçireceğim” diye konuştu.

İBB Başkanı İmamoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“SAYIN İNCE’YLE BİZ BU TONDA BU DİLDE VE BU KAVRAMLARLA KONUŞMADIK”

Muharrem İnce’nin açıklamaları sorulan İmamoğlu, ‘” Sayın İnce’yle birkaç kez görüştüm. Ve görüşmelerimiz bu söylemlerinin tam tersi bir durumdu. Açıkçası niçin bu duruma geldi ben bilmiyorum. Çünkü benimle söylemleri veya şahsıma dönük şu söylediğiniz cümleleri söylemişse bu cümlelerin muhatabı değilim. Ne demek istiyor açıkçası bilmiyorum. Açıklamasından şu ana kadar bir medyada irdelemedim, incelemedim. Ama şu kadarını söyleyebilirim. Sayın İnce’yle biz bu tonda bu dilde ve bu kavramlarla konuşmadık. Onun bana olan saygısını, hürmetini, sevgisini biliyorum. Benim de ona olan sevgi, saygımı, hürmetimi o biliyor. O bakımdan bu cümleleri söylemişse niçin söyledi, bir gözden geçireceğim. Doksan biri bilmemek suç değil. 2019’u bilmek marifet. Daha sonrasını da marifet olarak hayatımıza eklemek istiyoruz. Milletin kazanmasını istiyoruz. Umut ederim Sayın İnce bu kararını gözden geçirir” şeklinde konuştu.

MUHARREM İNCE’NİN GÜNDEME YERLEŞEN SÖZLERİ

CHP ile işbirliği yapmayacağını ilân eden Muharrem İnce, şu ifadeleriyle dikkat çekmişti:

“Terör bildirisi meclise geldiğinde ‘Ben AKP’yle aynı A4’te olmam diyemezsin’ terörle mücadeleye destek olacaksın, kahramanların moralini bozmayacaksın.  İsveç’in NATO üyeliğine “evet” derse, DEM Parti ile demlenirse nasıl onlarla birlikte olacağız. Terör örgütleriyle arana mesafe koyamazsan, PKK ve FETÖ ile yan yana görünürsen, Erdoğan’ı yenemezsin.  Her gördüğün eli öpersen millet sana güvenmez, Memleket Partisi de senin yanına gelmez. Ön seçim namus sözü deyip adayları bir arkadaşın belirlerse inandırıcı olamazsın.  Her seçimde oy çalınıyor diye bağırıp oynayanlar kaybetti. İkinci tura kalırsa savaş çıkar diyenler kaybetti.  Yalan haberlerden sosyal medya trollerinden medet umanlar kaybetti.  Bu iktidarı değiştirmek için önce bu muhalefeti değiştirmek gerekir.  Seçim kazanmasını çok iyi bilen bir iktidar var. Bu memlekete üçüncü bir yol lazım.  Ülke birbirini dinlemeyen iki kutba ayrılmış durumdadır, bu ülkemiz için iyi bir şey değildir.”

#MemleketPartisi

#Muharremİnce

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.