MHP Lideri Bahçeli: İmamoğlu ve Akşener Kılıçdaroğlu’na operasyon çekiyor!

MHP Lideri Bahçeli: İmamoğlu ve Akşener Kılıçdaroğlu’na operasyon çekiyor!
Yayınlama: 18.12.2022
A+
A-

Mersin’de gerçekleştirilen “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı mitingde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 6’lı masaya Saraçhane dayatması yaparak, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Kemal Kılıçdaroğlu’na operasyon çektiğini söyledi.

Milli Nizam

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin’de “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı mitingde vatandaşlara hitap etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun YSK üyelerine ‘ahmak’ diyerek hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında açılan davada kesin olmayan 2 yıl 7 ay 15 günlük hapis cezasına ilişkin konuşan Bahçeli, herkesin hukuk önünde eşit olduğunu belirterek şunları söyledi:

“İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı hakkında 14 Aralık 2022 tarihinde verilmiş kesin olmayan 2 yıl 7 ay 15 günlük hapis kararından sonra Saraçhane tiyatrosu düzenleyenlerin devlete, hükümete ve Türk yargısına saldırması en hafif tabirle fırsatçılıktır. İBB Başkanı bir suç işlemişse bunun sonuçlarına elbette katlanmalıdır. Bu şahsın ne üstünlüğü vardır? Bu şahsın hukuki sorumsuzluğu diye bir şey söz konusu mudur?”

“Kılıçdaroğlu’na operasyon çekmek için harekete geçmişlerdir”

Kılıçdaroğlu’nun adaylık için isimleri gündeme getirilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın önüne set koymasına rağmen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, altılı masaya adaylık için dayatma yaptığını söyleyen Bahçeli, “Henüz mahkeme kararı açıklanmadan halkı Saraçhane’ye davet eden Belediye Başkanı, sonuç açıklanmadan apar topar yola koyulan İP Başkanı, altılı masaya Saraçhane dayatması yapmak ve Kılıçdaroğlu’na operasyon çekmek için harekete geçmişlerdir. Birbirlerine kazık atanların, yargı kararını kucaklaşarak ve sevinç çığlıkları içinde karşılayanların, ‘yeni başlıyoruz’ diyenlerin gizli kapaklı işler çevirdiğini görmemek için sadece kör değil akli ve zihni melekeleri de kaybetmek lazımdır.” dedi.

“Saraçhane kumpası tutmaz”

İmamoğlu’na verilen cezayı fırsata çevirerek ‘aday’ gösterenlerin samimiyetsiz olduğunu vurgulayan Bahçeli şöyle konuştu:

İmamoğlu’nu cumhurbaşkanı adayı olarak sivriltmeye çalışan, Kılıçdaroğlu’na çalım üstüne çalım atmak için her durumdan istifadeye çalışan siyaset bezirganlarının altılı masaya dinamit fırlattığı ayan beyan ortadadır. Bu tipler siyasetin en güvenilmez simalarıdır. Kılıçdaroğlu’nu tuzağa düşürmek amacıyla manevra yapanlara en büyük cevabı CHP’ye oy veren kardeşlerim verecektir. Saraçhane kumpası tutmaz. Sahte mağdurlara, ucuz kahramanlığa, kağıttan kaplanlara, mahkeme salonlarından siyaset çıkarmaya niyetlenen bukalemun siyasetçilere Türk milleti hiçbir şekilde değer veremez, saygı duymaz. Altılı masadaki parti başkanlarının birbirini tekzip eden konuşmalarını hiç kimse kale almaz, nitekim almamıştır. Saraçhane’de yargı kararına sarılıp ‘fırsat bu fırsattır’ diye meydana dökülen siyasetçilerin alayı birden samimiyetsizdir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.