Siverek’te 20 yıllık dönemin sonu, AK Parti tabelası indirildi

Siverek’te 20 yıllık dönemin sonu, AK Parti tabelası indirildi
Yayınlama: 31.01.2024
A+
A-

AK Parti’den istifa eden Mehmet Kasım Gülpınar’ın, Yeniden Refah Partisi’nden Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkan adayı olmasının ardından istifalar aldı başını yürüdü. İlçenin Camikebir Mahallesi’nde bulunan ve 20 yıldır asılı bulunan AK Parti tabelası da sökülürek, 20 yıllık bir dönem sona erdi.

Siverek’te Kasım Gülpınar’ın adaylığından sonra, aralarında AK Parti Siverek İlçe Başkan Yardımcısının da bulunduğu Ak Parti İlçe Teşkilatı üyeleri topluca istifa etti.

Şanlıurfa’da Mehmet Kasım Gülpınar’ın AK Parti’den istifa ederek, Yeniden Refah Partisi’nden Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkan adayı olmasının ardından, Siverek AK Parti teşkilatında toplu istifalar yaşandı.

Aralarında AK Parti Siverek İlçe Başkan Yardımcısının da bulunduğu AK Parti Siverek ilçe teşkilatı, İlçe kadın kolları ve ilçe gençlik kolları, AK Parti Siverek ilçe binasında bir araya gelerek, toplu şekilde istifa ettiler.

İstifa dilekçelerini teşkilata sunan yönetim kurulu üyeleri, Kasım Gülpınar ile birlikte hareket edeceklerini belirttiler.

‘Siverek’te bir dönem sona erdi’

2014 yılında Siverek Belediyesini kazarak, büyük bir başarı kazanan AK Parti’de Kasım Gülpınar’ın istifası sonrası, ilçe teşkilatında da istifalar yaşandı. İlçe Binasında bir araya gelen ilçe yönetimi, genclik ve kadın kolları yönetimleri toplu istifa ederek, AK Parti’den ayrıldıkları belirtiler.

İlçenin Camikebir Mahallesi’nde bulunan ve 20 yıldır asılı bulunan AK Parti tabelası da sökülürek, 20 yıllık bir dönem sona erdi.

Şimdi ilçe teşkilatını kimlerin alacağı merak ediliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.