Tanju Özcan Kılıçdaroğlu’na sert çıktı! “Orası senin babanın çiftliği mi?”

Tanju Özcan Kılıçdaroğlu’na sert çıktı! “Orası senin babanın çiftliği mi?”
Yayınlama: 07.07.2023
A+
A-

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ‘Değişim ve Adalet’ yürüyüşünü sürdürüyor. Yürüyüşün 5. gününde Özcan, Ankara sınırını gelirken ‘’12 Temmuz’da genel merkeze bizi sokmayacaklarmış. Orası senin babanın çiftliği mi?’’ dedi.

CHP’de yaşanan değişim krizinde tansiyon bir türlü düşmedi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  Bolu’dan CHP Genel Merkezi’ne başlattığı ‘Değişim ve Adalet’ yürüyüşünde sona geldi. Yürüyüşün 5. gününe, Ankara il sınırından başlayan Özcan, ‘’12 Temmuz’da genel merkeze bizi sokmayacaklarmış. Sen genel başkan olarak kimi kimin yerine sokmuyorsun? Ben senin evine gelmiyorum ki. Evine gelsem sokmayabilirsin. Ben Atatürk’ün evine gidiyorum, evimize gidiyorum. Orası senin babanın çiftliği mi?’’ ifadelerini kullandı.

 

“CHP değişim istiyor”

Seçimlerin ardından CHP’deki değişim çağrıları çığ gibi büyümeye devam ediyor. Eleştirilere kulak tıkayan Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı başlatılan ‘Değişim ve Adalet’ yürüyüşünün 5. gününde Ankara il sınırından 9 kilometre yürüyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, açıklamalarda bulundu.

Özcan yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

‘’Gayet güzel, herkes mutlu. Şarkılar söyleyerek yolumuza devam ediyoruz. Gelen geçen araçların da korna ve el sallayarak destek vermesi bizleri daha da mutlu ediyor. İnşallah trafikle ilgili bir sıkıntı olmadan güzelce Ankara’ya ulaşacağız’’ dedi.

 

”Orası senin babanın çiftliği mi?”

CHP Genel Merkezi’ne alınmayacaklarına dair iddiaları yanıtlayan Özcan, Kılıçdaroğlu’na seslendi:

‘’12 Temmuz’da genel merkeze bizi sokmayacaklarmış. Ya şimdi sen genel başkan olarak kimi kimin yerine sokmuyorsun? Ben senin evine gelmiyorum ki. Evine gelsem sokmayabilirsin. Ben Atatürk’ün evine gidiyorum, evimize gidiyorum. Benimle birlikte orada binlerce CHP’li olacak. Sen ne hakla sokmayacaksın? Orası senin babanın çiftliği mi?’’

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.