Turgut Altınok: Yüzde 70 zam enflasyonun altında!

Turgut Altınok: Yüzde 70 zam enflasyonun altında!
Yayınlama: 25.01.2024
A+
A-
Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok, Mansur Yavaş’ın zam oranına dair soruya böyle karşılık verdi:
“Ankara Büyükşehir Belediyesi, enflasyon oranının altında bir zam yapmıştır. İşçilerimiz uzun zamandır çok düşük maaş alıyordu.”
YÜZDE 70 SORUSU
Cumhur İttifakı’nın ABB Başkan Adayı Turgut Altınok ile Altındağ Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı’nın Mamakta muhtarlarla buluşmasında, basın mensuplarından sorular geldi.
Turgut Altınok, Basın mensuplarının ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın belediye işçilerine yüzde 70 zam yaptığını hatırlatıp bu zam oranını nasıl bulduklarını sorması üzerine  şunları söyledi:
“Ankara Büyükşehir Belediyesi, enflasyon oranının altında bir zam yapmıştır. İşçilerimiz uzun zamandır çok düşük maaş alıyordu. Keçiören Belediyemizde çalışan işçilerimizden daha düşük maaş alıyordu. Halbuki ABB’nin daha büyük bütçesi, daha büyük imkanları var. ABB’de işçilerimiz hak ettiği zammı alamamıştır. Biz hakları olan zammı vereceğiz” 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.