Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı’na silahlı saldırı!

Yeniden Refah Partisi Belediye  Başkan Adayı’na silahlı saldırı!
Yayınlama: 25.02.2024
A+
A-

Samsun Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı  Hasan Togar’ın da içinde bulunduğu araç taşlı saldırıya uğradı, seçim pankartları ise kurşunlandı.

Olay Samsun’da ve tüm ülkede infial meydana getirirken, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, bir geçmiş olsun ve tepki mesajı yayımladı.

BU TÜR SALDIRILAR YILDIRAMAZ!

Erbakan’ın mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Samsun Tekkeköy Belediye Başkan Adayımız Hasan Togar’ın içinde bulunduğu araç taşlanmış, seçim pankartları ise kurşunlanmıştır. Buradan açıkça ifade etmek isteriz ki; hiç kimsenin seçim ortamını zehirlemeye, yöneticilerin ise buna göz yummaya hakkı yoktur. Milli Görüş kadroları bu tür saldırılarla yıldırılamaz ve yolundan döndürülemez.

Hasan Togar Başkanımız başta olmak üzere, Tekkeköy teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, saldırganları şiddetle kınıyorum.”

 

Dr. Fatih Erbakan

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı

HASAN TOGAR: GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİK

Yeniden Refah Partisi Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar ise , sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  şu ifadeleri kullandı:

“Biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için, gönüller yapmaya geldik.

Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan ve Yeniden Refah Partisi camiasına geçmiş olsun dileklerinden dolayı teşekkür ederim.

Yapılan saldırıyı bir kez daha kınıyor, huzurun mutluluğun hüküm sürdüğü bir seçim süreci olmasını diliyorum.”

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.