Fenerbahçe’ye Zaha’dan kötü haber!

Fenerbahçe’ye Zaha’dan kötü haber!
Yayınlama: 04.07.2023
A+
A-

Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan Wilfried Zaha için takımı Crystal Palace sözleşme uzatma teklifinde bulundu.

Lazio ve Fenerbahçe de Fildişili futbolcuyu kadrosuna katmak için görüşmelere devam ediyor. İtalyan basını, Lazio’nun Zaha transferi için yaptığı görüşmelerde ilerleme kaydettiğini iddia etti.

 

Son kararı oyuncu verecek

Sky Sport, Lazio ve Fenerbahçe’nin Zaha ile yaptığı görüşmelerde prensip anlaşmasına vardığını fakat son kararı oyuncunun vereceğini iddia etti.

Zaha transferiyle ilgili bir iddia da İtalya’dan geldi.

La Gazzetta dello Sport’ta yer alan habere göre Lazio, Zaha transferini bitirmek üzere. Haberde Crystal Palace’ın da oyuncuya yeni sözleşme teklif ettiği fakat oyuncunun kariyerinde farklı bir maceraya başlamak istediğine yer verildi.

 

“Zaha, Lazıo’ya yakın”

İtalyan basınında yer alan haberde Wilfried Zaha’nın Lazio’ya oldukça yakın olduğu iddia edildi. Haberin detayında “Zaha, Lazio’ya oldukça yakın. Haber, oyuncunun forma giydiği İngiltere’den geldi. Lazio tarafı anlaşmanın henüz kapanmadığını ve hala çözülmesi gereken bazı sorunların olduğunu ifade ediyor.” denildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.