Galatasaray az daha gidiyordu!

Galatasaray az daha gidiyordu!
Yayınlama: 15.01.2024
A+
A-

Süper Lig’de 20. haftanın kapanış maçında sahasında Kayserispor ile karşılaşan Galatasaray, üç puanı son dakikalarda attığı golle alabildi.

Geçen hafta Sivasspor karşısında iki puan kaybeden Galatasaray, Fenerbahçe’nin 3 puanla kapattığı haftada, 4 puan geriye düşmekten kurtuldu.

Rams Park’ta oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 2-1 kazandı. Karşılaşmada Galatasaray’ın gollerini 26. dakikada Victor Nelsson, 86. dakikada penaltıdan Mertens attı. Kayserispor’un sayısını ise  58. dakikada Aylton Boa Morte kaydetti. Müsabakada Galatasaray’ın 29. dakikada Mertens’le bulduğu bir gol faul gerekçesi ile geçersiz sayıldı.

KAYSERİSPOR PENALTI KAÇIRDI, GALATASARAY KURTARDI

Kayserispor’da Stephane Bahoken de 45+1’de penaltı atışından sonuç alamadı.

Bu sonucun ardından Galatasaray, puanını 51’e yükseltti. Ligde galibiyet hasreti 5 maça çıkan Kayserispor da 29 puanda kaldı.

Süper Lig’in 21. haftasında Galatasaray deplasmanda Trabzonspor’a konuk olacak. Kayserispor ise evinde İstanbulspor’u misafir edecek.

SPOR YORUMCULARI: GALATASARAY KÖTÜ SİNYALLER VERİYOR

Galatasaray’ın kötü oynadığı maçta 3 puan almasının önemli olduğuna vurgu yapan spor yorumcuları, özetle şu görüşlere yer verdiler:

“Galatasaray, son zamanlarda kötü sinyaller veriyor. Takımın temposunda önemli ölçüde düşüş var, konsantrasyon kayıpları da yaşanıyor. Fenerbahçe’deki motivasyonu, hırsı, presi Galatasaray’da göremiyoruz.

OKAN BURUK, HAKEME YÜKLENDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise maç sonrası değerlendirmelerinde, hakeme yüklendi.

 “Bu pozisyona faul veriyorsanız, penaltı olsa verecek misiniz? Verilmeyecekti. Bunları sorgulamak gerekiyor. Hafta hafta devamlı bunları yaşıyoruz” ifadelerini kullanan Buruk’un değerlendirmelerinin satır başları şöyle:

“Zorlu bir maç geçti. Daha rahat bir maç bekliyordum. Sivasspor maçı sonrası reaksiyon göstermemiz gerekiyordu. Oyun içerisinde zaman zaman kendimizi çok sıktık, oyuncularımız rahat değildi. Rakibiniz de kazanmış, bunun baskıları oluyor”

“2-0’ı bulduk ama iptal edilen golün dünyanın neresinde olsun verileceğini düşünüyorum. Bir tek Türkiye’de verilmez. Hakem çok yakındı, faul olduğunu düşünmüyorum. Hakemler her yerde farklı karar veriyor. Bu faulse, her maç 500 faul olur. VAR’dan dönmüyorsa, sorgulamak lazım. VAR’ı da sorgulamak lazım”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.