Lebron James’in oğlunun kalp krizine Covid-19 aşısı mı sebep oldu? Fatih Erbakan haklı çıktı!

Lebron James’in oğlunun kalp krizine Covid-19 aşısı mı sebep oldu? Fatih Erbakan haklı çıktı!
Yayınlama: 27.07.2023
A+
A-

ABD’li basketbolcu LeBron James’in oğlu Bronny yaptığı basketbol antrenmanı esnasında kalp krizi geçirdı. Twitter’ın sahibi Elon Musk yaşanan sağlık problemine Covid-19 aşısının sebebiyet verdiğini iddia etti.

Los Angeles Lakers yıldızı LeBron James’in 18 yaşındaki oğlu James’in pazartesi günü yaptığı bir antrenman sırasında bilincini kaybettiği kaydedilmişti. Elon Musk ise yaşanan kalp krizinde Covid-19 aşısının rol oynayabileceğine dair olasılığı dile getirdi.

 

“Miyokardit bilinen bir yan etki”

Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Elon Musk, bu seferde yaşanan olayla ilgili ortaya sürpriz bir iddia atarak gündeme oturdu. Musk, Bronny James’in geçirdiği kalp krizi ile alakalı şunları ifade etti:

“Her şeyin suçunu aşının üzerine atamayız ama aynı şekilde, hiçbir şeyi atfetmemek de olmaz. Miyokardit bilinen bir yan etkisidir. Tek soru, nadir mi yoksa yaygın mı olduğu üzerine.”

 

Fatih Erbakan haklı çıktı!

Covid-19 aşısının piyasaya çıktığı ilk günden beri yaptığı açıklamalarla söz konusu aşıya karşı insanları uyaran Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan, insanların mRNA aşısı olarak çeşitli biyolojik sorunlarla karşı karşıya kalacaklarını ifade etmişti.

Fatih Erbakan aşı ile ilgili yetkililere çağrıda bulunduğua açıklamalarda şu ifadeleri kullanmıştı:

“Daha önce bilimsel verilere dayanarak yaptığımız açıklamalardaki koronavirüs aşısının olumsuz ve uzun süreli yan etkilerinin bir an evvel açığa çıkarılmasını ve böylece bu yan etkileri engelleyebilecek tedavilerin uygulanması konusunda başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere tüm yetkilileri konunun takipçisi olmaya davet ediyorum”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.