‘Pedofili’ Trump’tan İran’a katliam tehdidi: ‘İnsanları da hedef alacağız’

‘Pedofili’ Trump’tan İran’a katliam tehdidi: ‘İnsanları da hedef alacağız’
Yayınlama: 07.03.2026
A+
A-

Trump, sosyal medya hesabından yaptığı yeni ve son derece sert tehditler savurdu. İran’ın “cehennemi yaşadığını” ve Orta Doğu’daki komşularına “teslim olarak özür dilediğini” iddia eden Trump, Tahran’ı “Orta Doğu’nun Kaybedeni” ilan etti. Ancak Başkan’ın mesajındaki en korkunç detay; askerî tesisler dışında, “şu ana kadar hedef alınması düşünülmeyen bölgelerin ve insan gruplarının tam bir yıkım ve kesin ölüm için ciddi şekilde değerlendirildiğini” duyurması oldu.

ABD ve İsrail’in “Destansı Öfke” adıyla yürüttüğü ağır bombardıman devam ederken, ABD Başkanı Donald Trump’tan savaşın hedeflerinin artık askerî tesislerin çok ötesine genişleyeceğini gösteren tarihi bir tehdit geldi. Kendisine ait Truth Social platformu üzerinden uzun bir mesaj paylaşan Trump, bir yandan “zafer” ilan ederken diğer yandan İran’a yönelik bugüne kadarki en ağır yıkım uyarısını yaptı.

Mesajına İran’ın ağır bir yenilgi aldığını savunarak başlayan Trump, “Cehenneme çevrilen İran, Orta Doğu’daki komşularına özür diledi, teslim oldu ve bir daha onlara ateş etmeyeceğine dair söz verdi” ifadelerini kullandı. Trump, İran’ın binlerce yıl sonra ilk kez çevresindeki ülkelere karşı kaybettiğini iddia ederek, Arap ülkelerinin liderlerinin kendisine “Teşekkürler Başkan Trump” dediğini, kendisinin de “Rica ederim” yanıtını verdiğini aktardı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.