Zonguldak’ta ikinci emekli polis intiharı: “Çocuklarıma bakamadım” notu bıraktı

Zonguldak’ta ikinci emekli polis intiharı: “Çocuklarıma bakamadım” notu bıraktı
Yayınlama: 28.10.2026
A+
A-

Zonguldak’ta ekonomik sıkıntılarla boğuştuğu öğrenilen emekli polis memuru Baskın Pekmen, evine bıraktığı veda mektubunun ardından babasının mezarı başında yaşamına son verdi.

Emniyet teşkilatında artan intihar vakalarına bir yenisi daha eklendi. Zonguldak İl Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nde görevliyken 2023 yılında emekliye ayrılan 3 çocuk babası 51 yaşındaki Baskın Pekmen, 20 Ekim’de evine bir not bırakarak ortadan kayboldu.

BABASININ MEZARINDA ÖLÜ BULUNDU

Yakınlarının ve polisin aradığı Pekmen, 21 Ekim günü babasının mezarı başında ölü olarak bulundu. Borçları olduğu ve ailesine yönelik “Size iyi bakamadım” yazılı bir not bıraktığı öğrenilen talihsiz eski polis, 22 Ekim’de gözyaşlarıyla toprağa verildi. Yaşanan bu acı olay, bir ayda yaşanan ikinci emekli polis intiharı olarak kayıtlara geçti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.