ABD istihbaratı UFO varlığını doğruladı!

ABD istihbaratı UFO varlığını doğruladı!
Yayınlama: 27.07.2023
A+
A-

Eski bir ABD istihbarat yetkilisi David Grusch, Beyaz Saray’ın UFO’lar üzerinde çalışmalar yürüttüğü üzerine ABD Kongresi önünde yemin etti.

Eski istihbaratçı Grusch’un, ABD Savunma Bakanlığı’nda bu yıla kadar “açıklanamayan anormal olayların” (UAP) analizini yönettiği belirtildi. David Grusch, “İnsan olmayan bedenler üzerinde de” çalışmalar yapıldığının altını çizdi.

Grusch’un, ABD hükümetinin uzay araçlarını sakladığını beyan ettiği iddiaları üzerine yeni bir soruşturma başlatıldı. ABD Kongresi’nde yemin eden Grusch, iddialarını tekrarladı. Duruşmayla beraber, ABD’nin uzaylılar ve uzaylı teknolojisine dair kanıtları olduğunda dair iddialar tekrar alevlendi.

 

“ABD hükümeti çalışmaları engelledi”

Grusch ABD hükümetine bağlı kurumların uzaylılar ile ilgili araştırmalar yaptığını ama UFO programlarına erişimin engellendiğini söyledi.

UFO soruşturmasını yöneten Cumhuriyetçi kongre üyesi Tim Burchett, geçtiğimiz haftalarda ABD’nin “tüm fizik kurallarına meydan okuyan” bir teknolojiye sahip olduğuna dair kanıtlar olduğunu ve uzaylı araçlarının “İnsanları kömüre dönüştürebilecek” bir teknolojiye sahip olduğunu iddia etmişti.

Burchett dün yapılan duruşmadan önce ise şaka ile karışık açıklamalarda bulundu: “Duruşmaya küçük yeşil adamlar ya da uçan daireler getirmiyoruz. Sizi hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm. Sadece gerçekleri konuşacağız. Bugün buraya gelmek çok zor oldu. Kongre üyelerinden, istihbaratçılardan ve Pentagon’dan gelen engellerle karşılaştık.”

 

“İnsan değillerdi”

Grusch uzaylılarla ilgili, “İnsan değillerdi ve konuştuğum program hakkında doğrudan bilgi sahibi olan ve şu anda hala programda olan kişilerin değerlendirmesi de bu yöndeydi.” diyerek uzaylı varlığını ABD Kongresi önünde doğrulamış oldu. Ayrıca ABD hükümetinin 1930’lardan beri “Dünya dışı” olaylar hakkında bilgi sahibi olduğunu tahmin ettiğini söyledi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.