Cumhurbaşkanı ilgi odağı oldu: 3’lü zirve başladı!

Cumhurbaşkanı ilgi odağı oldu: 3’lü zirve başladı!
Yayınlama: 10.07.2023
A+
A-

Tüm dünyanın merakla beklediği kritik görüşme başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ve İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, Litvanya’daki NATO Zirvesi kapsamında buluştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere Litvanya’nın başkenti Vilnius’a geldi. Vilnus’a gelen Cumhurbaşkanı dünya basınına da damga vurdu. Erdoğan’ın AB ve İsveç resti dünyada geniş yankı uyandırmıştı. Cumhurbaşkanı şu sıralar kritik bir toplantı gerçekleştiriyor.

 

Zirvenin adresi Vilnius

Litvanya’nın başkenti Vilnius, NATO Liderler Zirvesi’ne ev sahipliği yapacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın başlayacak zirveye katılım sağlamak üzere TSİ 16.00 sıralarında Vilnius’a geldi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile üçlü görüşmede bir araya geldi.

 

Basına kapalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, LIETXPO Sergi ve Kongre Merkezi’nde NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ve İsveç Başbakanı Kristersson’la üçlü görüşmesi basına kapalı yapılıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.