Erkek arkadaşını zehirli kobra ile öldürdü!

Erkek arkadaşını zehirli kobra ile öldürdü!
Yayınlama: 21.07.2023
A+
A-

Aracında ölü bulunan 32 yaşındaki Ankit Chauhan’ın ölüm nedeni görenleri şok etti. Talihsiz adamın kız arkadaşının zehirli bir kobra kullanılarak cinayeti işlediği ortaya çıktı.

Hindistan’da filmlere konu olacak bir cinayet işlendi. 15 Temmuz’da aracında ölü bulunan 32 yaşındaki Ankit Chauhan’ın kız arkadaşı tarafından zehirli bir kobra kullanılarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

 

Otopside ortaya çıktı

Karbon monoksit gazıyla öldüğü sanılan adamın otopside yapılan incelemeler sonrasında bacaklarında iki adet yılan ısırığı farkedildi. Polis ekipleri soruşturmayı derinleştirerek güvenlik kameralarından kadına ait görüntülere ulaştı.

 

Yılan terbiyecisi ile anlaşmış

Chauhan’ın kız kardeşinin, Arya ve arkadaşı Deep Kandpal hakkında ihbarda bulunmasının ardından derinleşen soruşturmada, Arya’nın arama geçmişini inceleyen polis, Ramesh Nath adında bir yılan terbiyecisini numarasını buldu.

Yılan terbiyecisi polise verdiği ifadesinde, Arya’nın erkek arkadaşının ölümünü bir kaza süsü vermek istediğini söyleyerek ondan yardım istediğini ve Arya ve Kandpal’ın, Chauhan’ı öldürdükten sonra Nepal’e kaçtığını aktardı. Zanlıların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.