Siyonist aşığı İngiliz Bakan’dan skandal sözler: ‘Filistin bayrağı yasaklansın’

Siyonist aşığı İngiliz Bakan’dan skandal sözler: ‘Filistin bayrağı yasaklansın’
Yayınlama: 11.10.2023
A+
A-

İsrail-Filistin Savaşı beşinci gününe girerken İngiltere’den gelen tartışmalı açıklamalar gündemi sarstı. Ülkenin İçişleri Bakanı, Braverman, yerel emniyet müdürlerine gönderdiği bir mektupta, olası gösterilerle ilgili rezil talimatlar verdi.

Filistin ve İsrail arasındaki çatışmaların beşinci gününde,  Siyonist aşığı İngiltere İçişleri Bakanı Suella Braverman, yerel emniyet müdürlerine yazdığı bir mektupla, kamu düzenini tehdit eden eylem ve sloganlara dikkat çekti. Braverman, Filistin destekçisi veya Yahudi topluluğuna yönelik tehlike oluşturan her türlü eyleme karşı, yürürlükteki yasaların sağladığı tüm yetkilerin kullanılması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Filistin lehine marşların söylenmesi ve bayrakların sallanmasının da bu çerçevede değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Skandal sözler

Yeni Şafak gazetesinden Pınar Görgü’nün haberine göre, İngiltere İçişleri Bakanı Suella Braverman, İsrail karşıtı eylemlerde kullanılan sembollerin bağlamına dikkat çekerek, “Bazı durumlarda kabul edilebilir olan davranışlar, örneğin Filistin bayrağı sallamak, terör eylemlerini desteklemeyi amaçladığında yasa dışı hale gelebilir” dedi.

Bakan Braverman, agresif ifadelerle Filistin marşları söylemek, semboller taşımak ya da Yahudi nüfusun yoğun olduğu bölgelerde konvoy düzenlemek gibi faaliyetlerin de bu çerçeveye girebileceğini ifade etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.