Yunanlar ahlaksızlığa destek verecek! “Eşcinsel evlilikleri yasal hale getireceğiz“

Yunanlar ahlaksızlığa destek verecek! “Eşcinsel evlilikleri yasal hale getireceğiz“
Yayınlama: 07.07.2023
A+
A-

Avrupa’da LGBT sapkınlığına destek büyüyor. Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, yeni dönemde eşcinsel evlilikleri yasal hale getirmeyi planladıklarını duyurarak ahlaksız toplumun kapısını araladı.

 

Yunanistan verdiği skandal kararla toplumunu ahlaksızlığa sürükledi. “Yunan toplumu buna hazır” ifadelerini kullanan Miçotakis, resmen geleneksel aile yapısını yok saydı. Yeni dönemde eşcinsel evlilikleri yasal hale getirmeyi planladıklarını dile getiren Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis. ahlaksızlığa resmen çanak tuttu.

 

Batı Avrupa’nın çoğunda olduğu gibi Yunanistan’dan da LGBT’ye destek olacak skandal bir karar geldi.

 

Yasallaştırmayı planlıyor

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, ülkesindeki yeni dönemde eşcinsel evlilikleri yasal hale getirmeyi planladığını açıkladı.

 

“Yunan toplumu buna hazır”

“Eşcinsel evlilik bir noktada gerçekleşecek ve bu bizim stratejimizin bir parçası.” diyen Miçotakis, Bloomberg’e yaptığı açıklamada”Yunan toplumu buna hazır” ifadesini kullandı.

Geçtiğimiz yıl içerisinde reşit olmayanlar için ‘dönüşüm terapisi’ olarak tanımlanan tıbbi uygulamayı yasaklayan Miçotakis hükümeti, eşcinsel erkeklerin kan bağışı yasağını da kaldırmıştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.