Erdoğan’dan fahiş fiyatlarla mücadele açıklaması: “Gerekirse ceza uygulayacağız”

Erdoğan’dan fahiş fiyatlarla mücadele açıklaması: “Gerekirse ceza uygulayacağız”
Yayınlama: 21.07.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez turu dönüşü gazetecilere çeşitli açıklamalarda bulundu. Fiyatlara uygulanan fahiş bedelleri eleştiren Erdoğan, “Fahiş kira artışını ve konut fiyatlarını durdurmak için gerekirse ceza uygulamasına da gideceğiz. dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez ülkeleri turu dönüşü uçakta bulunan gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan zamlardan faydalanıp bu durumu fırsata çeviren ve sahiplerine yönelik açıklamalarında ise, “Vatandaşımızın alım gücünü düşürmemek, enflasyona ezdirmemek için yaptığımız zamlara göz diken ev sahipleri bunun bedelini ödemek zorunda kalacak. Hangi konuda olursa olsun fahiş fiyat artışlarına giden, cezasını çekecektir” ifadelerini kullandı.

 

”Fahiş kira artışını ve konut fiyatlarını durdurmak için gerekirse ceza uygulayacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan fahiş kira artışlarına yönelik fırsatçı ev sahiplerini vatandaşa yem etmemek için gerekirse ceza uygulayacaklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla alakalı şunları ifade etti:

Fahiş kira artışını ve konut fiyatlarını durdurmak için gerekirse ceza uygulamasına da gideceğiz. Vatandaşlarımızı açgözlü bir avuç azınlığın kar hırsına kurban edemeyiz. Vatandaşımızın alım gücünü düşürmemek, enflasyona ezdirmemek için yaptığımız zamlara göz diken ev sahipleri bunun bedelini ödemek zorunda kalacak. Hangi konuda olursa olsun fahiş fiyat artışlarına giden, piyasanın dengesini bozan yaptığı davranışın cezasını çekecektir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.