Merhum Necmettin Erbakan Hoca: Faiz Yahudi vergisidir!

Merhum Necmettin Erbakan Hoca: Faiz Yahudi vergisidir!
Yayınlama: 05.02.2023
A+
A-

Twitter hesabından merhum babası Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan Hoca’nın faiz üzerine önemli tespitlerini aktardığı konuşmasını paylaşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, mesajında, “Faiz Yahudi vergisidir!” ifadelerini kullandı.

Milli Nizam

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, merhum babası Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan Hoca’nın, Yahudilerin maskesini indirdiği faiz konuşmasını Twitter hesabından paylaştı.

Dr. Erbakan, paylaşımına, “Faiz Yahudi vergisidir.” mesajını ekledi.

Merhum Erbakan Hoca, sağlığında faizi anlattığı konuşmasında, şu tespitlerini aktarmıştı:

Faiz haksızlıktır. Faiz emek sahiplerinin hakkını yemektir. Faiz zulümdür. Faiz Yahudi vergisidir. Fakir fukarayı ezen bir mikroptur. Böyle bir şey olması şart değil. Yoktu da bu zaten.

Bunu Yahudi 3-4 asırdır keşfetti. Bugüne kadar herkes malı verir, karşılığında para alırdı. 16. asırda bu Yahudiler, banka demek İtalyanca’da masa demek, Yahudiler pazar yerlerine masaları kurdular. Halk geldi mal alacak, alacağı mala parası yetmiyor.

Yahudi dedi ki “Ben sana o malı vereceğim ama 100 liralık malı sonra sen bana 150 lira ödeyeceksin” İşte o Yahudi masasının adı bugün banka oldu.

Bu zulümdür, haksızlıktır. Faiz olan yerde haktan bahsedilemez.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.