Ankara’da kan donduran olay! Öz kızını yıllarca istismar edip hamile bıraktı

Ankara’da kan donduran olay! Öz kızını yıllarca istismar edip hamile bıraktı
Yayınlama: 26.09.2023
A+
A-

49 yaşındaki B.D., kızı M.D.’ye 15 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılanıyordu. Ancak son gelişmeler, bu vahim suçla ilgili önemli bir dönüm noktası yaşandığını gösteriyor. DNA raporu, kızından doğan çocuğun babasının B.D. olduğunu kesin olarak belirledi. Bu sonuçlar üzerine B.D., tutuklama kararıyla karşı karşıya kaldı.

Ankara’da yaşanan korkunç aile faciasının dava süreci devam ediyor. Bu trajedide, genç bir kızın sapık öz babası tarafından hayatının karartıldığı dehşet verici olayda yeni bir gelişme yaşandı.

2015 yılında, Ankara’da yaşayan 15 yaşındaki kızı M.D., su tesisatçısı olan 49 yaşındaki öz babası B.D. tarafından cinsel istismara uğradı. B.D. ‘Bu olayı annene söylersen seni de ağabeyini de öldürürüm’ diyerek kızını tehdit etti.

İlk hamileliğinde kürtaj yaptırmış

Olayın ardından hamile kalan M.D., kilo alması ve annesinin şüphelenmesi sonucu erkek arkadaşından hamile olduğunu iddia etti. Ailesi, bu durumu öğrendikten sonra özel bir kliniğe başvurarak M.D.’nin hamileliğini sonlandırdı.

İkinci çocuğu evlatlık verdiler

Ancak, M.D. 2016 yılında da babasının cinsel istismarı sonucu hamile kaldı. Kız çocuğunu dünyaya getiren M.D., doğumdan hemen sonra bebeğini evlatlık vermek zorunda kaldı.

Cinsel istismarın 4 yıl boyunca sürdüğü M.D., 2019 yılında annesine durumu anlattı. Anne ve kızının şikayeti üzerine gözaltına alınan B.D., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı

Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

B.D. hakkında hazırlanan iddianamede, ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan 42 yıl ve ‘tehdit’ suçundan 3,5 yıla kadar toplamda 45,5 yıl hapis cezası talep edildi.

Davanın 4. duruşması, geçen yıl 1 Ekim’de Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Bu duruşmada, sanık B.D., yurt dışına çıkış yapmaması ve adli kontrol tedbiri uygulanması şartıyla tahliye edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.