Antalya ve Muğla’da orman yangını çıktı! Alevler büyüyor…

Antalya ve Muğla’da orman yangını çıktı! Alevler büyüyor…
Yayınlama: 12.07.2023
A+
A-

Antalya ve Muğla’da aşırı sıcaklar sebebiyle orman yangınları başladı. Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri olay yerine müdahale ederken gelen görüntüler felaketin büyüklüğünü gözler önüne serdi.

Antalya’nın Kaş ve Muğla’nın Milas ilçelerinde orman yangını çıktı. Dumanların yükseldiği bölgeye ekipler müdahalede bulunurken yangınların artan hava sıcaklıklarından ortaya çıktığı düşünülüyor.

 

Antalya’da karadan ve havadan müdahale

Antalya’nın Kaş ilçesi Bozkaya Mahallesi’ndeki ormanlık alanda başlayan yangınlara Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri  müdahale ediyor. Yangına 2 helikopter havadan destek verirken 3 ilk müdahale aracı, 1 su ikmal aracı ve 3 arazöz ise karadan müdahale ediyor. Ekipler çalışamalara devam ediyor.

 

Muğla Milas’ta yangın büyüyor

Muğla’nın Milas ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Güvercinlik Mahallesi’ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, yangını kontrol altına alabilmek için havadan ve karadan müdahalede bulunuyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.