Fatih Erbakan’dan bayram mesajı!

Fatih Erbakan’dan bayram mesajı!
Yayınlama: 28.06.2023
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan, Kurban Bayramı sebebi ile mesaj paylaştı.

Milli Nizam

Mesajına, “Bir Kurban Bayramı’na daha erişmeyi nasip eden Rabbimize sonsuz hamd-ü senalar ediyorum.” diyerek başlayan Erbakan, “Mübarek Kurban Bayramı’nın ‘Yeni ve Âdil Bir Dünya’ hedefine ulaşmamıza vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan diliyorum.” ifadeleri ile dua etti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet dileyen Erbakan, “Bu Kurban Bayramı’nda, 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz canlarımızı rahmet yâd ediyor, kederli yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum. Rabbim milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın.” dedi.

Siyaset gündemine ilişkin de değerlendirmede bulunan Erbakan, ekonomik sorunlara değindi. Erbakan, “Büyük bir olgunlukla gerçekleştirdiğimiz seçimlerde aziz milletimiz, Cumhur İttifakı’nın Adayı Sayın Cumhurbaşkanımıza “göreve devam” demiş, Yeniden Refah Partisi’ne de Meclis’te temsil imkânını vermiştir. Bundan sonra yapılması gereken, milletimizi refaha ulaştıracak, ekonomik sıkıntılarından kurtaracak adımların hızlı bir şekilde atılması olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Fatih Erbakan mesajını şöyle tamamladı:

Yeniden Refah Partimiz hazırladığı projelerle, çözüm önerileriyle Meclis’teki 5 milletvekiliyle milletimizi refaha ulaştırma yolunda atılacak adımların destekçisi olacaktır.

Aziz Kardeşlerim;

Bu duygu ve düşüncelerle, birliğimizin, beraberliğimizin kardeşliğimizin simgesi Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, aziz milletimizin huzurlu bir bayram geçirmesini diliyorum.

Hac ibadeti için kutsal topraklarda bulunan tüm kardeşlerimizin de ibadetlerinin makbul olmasını ve yuvalarına sağ salim dönmelerini temenni ediyorum.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.