Futbol’un siyasi yüzü! Yanağını okşatan, okşatana…

Futbol’un siyasi yüzü! Yanağını okşatan, okşatana…
Yayınlama: 10.06.2024
A+
A-

Son yıllarda siyasetin futbola karıştığı söylemleri artarken 31 Mart Yerel Seçimleri sürecinde AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in yanağını okşaması gündem olmuştu. Futbol ile siyaset arasında dün bir yanak okşama vakası daha yaşandı. Pazar günü Kayserispor Başkanı seçilen Ali Çamlı, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un yanağından severek ikinci yanak okşama görüntüsü verirken, görüntüler sosyal medyada viral oldu.

Kayserispor Genel Kurulu’nda Ali Çamlı tek aday girdiği seçimde yeniden başkanlık görevine getirildi. Genel kurula Kayseri’deki birçok önemli isim katılırken, ortaya çıkan ‘yanak okşama’ gürüntüsü ise gündem oldu.

Bu sefer başkan, siyasetçinin yanağını okşadı!
Eski Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in yanağını okşadığı görüntüler büyük eleştirilere neden olurken, benzer bir görüntü Kayseri’de yaşandı. Kayserispor başkanlığına yeniden seçilen Ali Çamlı, genel kurulda MHP’li Ersoy ile verdiği samimi görüntü dikkatlerden kaçmadı. Yönetim Kurulu ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Çamlı, hemen yanında bulunan MHP’li Ersoy’un yanağından tutarak sevgi gösterisinde bulunduğu görüldü.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.