İsrail sınırdaki birliklerine emir verdi: ‘Hazır olun!’

İsrail sınırdaki birliklerine emir verdi: ‘Hazır olun!’
Yayınlama: 19.10.2023
A+
A-

İşgalci İsrail ile Hamas arasında devam eden çatışmalar 13. gününde. Günlerdir hava harekatlarıyla Gazze’yi bombalayan işgalci İsrail, Gazze sınırındaki askerlerin ‘Hazır olun’ mesajı gönderdi.  Mesajda, “Gazze’ye girmenin bir bedeli olacak ve İsrail bunu ödemeye hazır.” ifadeleri yer aldı.

 

Tam abluka altına aldığı Gazze’yi günlerdir bombalayan İsrail, kara birlikleri Gazze sınırında hazır tutuyor. Sınır birlikleri İsrail Savunma Bakanı’ndan bugün bir mesaj aldı. Savunma Bakanı mesajda ‘Hazır olun’ dedi. Mesajın detaylarında,” Gazze’ye girmenin bir bedeli olacak ve İsrail bunu ödemeye hazır. Savaşın amacı Hamas’ı yok etmektir ve kayıplar olsa da savaşın süresi ne olursa olsun hedefe ulaşılacaktır” denildi.

İsrail ordusu sınırda

7 Ekim’den bu yana süren savaşta işgalci İsrail Gazze’yi havadan bombalıyordu. Bir yandan da tanklarını ve kara birliklerini Gazze sınırına adeta yığmıştı. O birliklere Savunma Bakanı’ndan hazır olmaları yönünde bir mesaj gitti.

İsrail sınır güçleri artık ‘girin’ emrini bekliyor. Çatışmalarsa hız kesmeden devam ediyor. Hamas füze atışlarına devam ederken işgalci İsrail’de hava saldırılarını sürdürüyor. Son olarak İsrail Savunma Bakanı, kara harekatı için sınırda bekleyen askerlerine ise “Hazır olun” mesajı gönderdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.