İsveç fonlu Kaos GL Fatih Erbakan’ı sahiplerine şikayet etti!

İsveç fonlu Kaos GL Fatih Erbakan’ı sahiplerine şikayet etti!
Yayınlama: 05.02.2023
A+
A-

LGBT’li sapkınların Türkiye’deki temsilcilerinden Kaos GL adlı dernek, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ı sahiplerine şikayet etti.

Milli Nizam

İsveç fonlu olduğunu açıkça yayınlamaktan çekinmeyen küresel LGBT lobisinin Türkiye’deki hizmetçilerinden Kaos GL, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın eşcinsel sapkınlık karşısındaki dik duruşunu hedef aldı.

Kaos GL’nin internet sitesinde yayınlanan bir yazıda Erbakan, küresel LGBT lobisine şikayet edildi.

Kaos GL’nin yazısında, Fatih Erbakan’ın Haber Global ekranında açıkladığı, “LGBT derneklerini kapatacağız” açıklaması hedef gösterilerek, şu ifadeler kullanıldı:

Medya, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın kendi sosyal medya (1, 2, 3) kanallarından saçtığı kadın ve LGBTİ+ düşmanı nefret söylemlerinin sistematik seyri yetmezmiş gibi üstüne bir de mikrofon tutup kurumsal ayrımcılık ve nefret suçu çağrılarına aracı olmaya Kasım ayında da devam etti.

LGBTİ+ derneklerine karşı sistematik nefret söylemi saçan ve kurumsal ayrımcılıkla nefret suçuna çağrı yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın geleneksel nefret nakaratlarına daha önce de mikrofon tutup aracı olan Haber Global kanalı ve Buket Aydın, LGBTİ+’ların en temel anayasal ifade ve örgütlenme haklarına karşı kurumsal ayrımcılık ve nefret suçu çağrısında bulunan nefret siyasetine sessiz kaldığı yetmezmiş gibi, bir kez daha, Yeniden Refah Partisi’nin “İktidara geldiğimizde LGBT derneklerini kapatacağız” suçuna ortak oldu: “İktidara gelince LGBTİ derneklerini kapatacağız. Tüm dinlerde yasaklanmış bir sapkınlıktır. İstanbul sözleşmesi de bunlarla ilgili. 6284 onun uzantısı ve uygulanması devam ediyor. İstanbul Sözleşmesi ailenin temeline konulmuş bir dinamit gibi.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.