Kadın öldü, torunu hastanede! Kastamonu’da korkunç kaza!

Kadın öldü, torunu hastanede! Kastamonu’da korkunç kaza!
Yayınlama: 01.03.2024
A+
A-

Yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı kadın öldü, torunu yaralandı

Murat Kanber – Vedat Yunus İkizoğlu
KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’da yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı babaanne hayatını kaybetti, torunu ise yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Y.D. idaresindeki 37 AAL 201 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen H.G. isimli kadın ile torunu A.Ç.G.’ye çarptı. Metrelerce savrulan babaanne ve torunu yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada ağır yaralanan kadın hayatını kaybetti
Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan babaanne ve torunu Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan H.G., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Vücudunda kırıklar olduğu öğrenilen A.Ç.G.’nin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Sürücü Y.D. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaza anı kamerada
Öte yandan, kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Saniye saniye görüntülenen kazada, babaanne ve torunun yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı görülüyor. Çarpmanın etkisi ile yaşlı kadın ve torunu metrelerce savruluyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.