Lüks düşkünü AK Partili vekillere Erdoğan’dan sert uyarı!

Lüks düşkünü AK Partili vekillere Erdoğan’dan sert uyarı!
Yayınlama: 02.05.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın lüks düşkünü AK Partili milletvekillerini, “Benim milletvekillerine ayrıca bir uyarıda mı bulunmam gerekiyor? Bir milletvekiline yediğini, giydiğini paylaşma denilir mi? Bunlar bilinemeyecek, akıl edilemeyecek şeyler değil” sözleriyle uyardığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kritik MYK toplantısı sonrası yaptığı görüşmelerde dikkat çeken uyarılarda bulundu.

‘Herkes milletvekilliği makamının sorumluluğunun farkında olmalı’
Hürriyet’te yer alan detaya göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Milletvekilinin yediğiyle, içtiğiyle, oturduğuyla, taktığıyla, kılık kıyafetiyle daha dikkatli olması gerekmez mi? Benim bu konuda milletvekillerine ayrıca bir uyarıda mı bulunmam gerekiyor? Bir milletvekiline yediğini, giydiğini paylaşma denilir mi? Bunlar bilinemeyecek, akıl edilemeyecek şeyler değil. Herkes milletvekilliği makamının sorumluluğunun farkında olmalı. Milletvekilleri, kendini bir vatandaş gibi konumlandıramaz. Ben herkes gibi saat takıyorum, herkes gibi yemek yiyorum diyemez” diyerek milletvekillerini uyardı.

Ne olmuştu?
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Monaco Yat Kulübü’nde ıstakoz yediği anları sosyal medya hesabından paylaşması ve daha sonra AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun da yarım milyonluk Rolex marka saati ile kameraya poz vermesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.