Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Başkanı Ziya Nas’tan 3. Büyük Olağan Kongre’ye Davet
Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Başkanı Ziya Nas, 16 Kasım 2025 tarihinde Ankara Arena’da gerçekleştirilecek olan 3. Büyük Olağan Genel Merkez Kongresi öncesi yapılan çalışmaları değerlendirdi ve tüm Gümüşhanelileri bu tarihi güne davet etti.
Ziya Nas, yaptığı açıklamada Milli Görüş’ün yeniden şahlanışını müjdeleyerek şu ifadeleri kullandı:
“Bu kongre, sadece bir partinin değil; inancın, ahlakın, adaletin ve hakkın yeniden ayağa kalkışının sembolü olacaktır. Yeniden Refah kadroları olarak teşkilatlarımızla gece gündüz demeden çalışıyor, milletimizin derdine derman olmanın gayretiyle hareket ediyoruz. 16 Kasım’da Ankara Arena’da yapılacak olan 3. Büyük Olağan Kongremiz, ‘Yeniden Büyük Türkiye’ yürüyüşünün dönüm noktası olacaktır.”
Başkan Nas, Gümüşhane teşkilatının kongreye yoğun bir hazırlık içinde olduğunu belirterek, halkın bu büyük buluşmaya büyük ilgi göstermesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
“Bizim için kongreler sadece bir siyasi toplantı değil, bir iman tazeleme, bir kararlılık beyanıdır. Milli Görüş’ün temsilcileri olarak, ahlaklı belediyeciliği, adil düzeni, üretim ekonomisini ve paylaşan Türkiye’yi yeniden hâkim kılmak için yola çıktık. Bu kutlu yürüyüşte her bir vatandaşımızın duasına ve desteğine ihtiyacımız var.”
Ziya Nas, son olarak bütün Gümüşhanelilere çağrıda bulundu:
“16 Kasım Pazar günü Ankara Arena’da, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın liderliğinde yapılacak olan 3. Büyük Olağan Kongremize tüm Gümüşhaneli hemşehrilerimizi davet ediyorum. Gelin hep birlikte bu tarihi ana şahitlik edelim, yeniden refahın, yeniden adaletin, yeniden milli görüşün yükselişine omuz verelim.”