Muhammet Nur Kasadar’ı öldüren katilden kan donduran itiraflar: “Derisini yüzdüm!”

Muhammet Nur Kasadar’ı öldüren katilden kan donduran itiraflar: “Derisini yüzdüm!”
Yayınlama: 14.07.2023
A+
A-

Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar’ın 19 yaşındaki oğlu Muhammet Nur Kasadar’ı boğarak öldürdükten sonra cesedini parçalara ayıran şüpheli Hakan Öztürk ifadesinde cinayetin kan donduran detaylarını anlattı.

11 Temmuz’da polise başvuran Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar, 19 yaşındaki oğlu Muhammet Nur Kasadar’dan haber alamadığını ve bir kişinin kendisini arayarak 40 bin dolar fidye istediğini söyledi. Şüpheli parayı almak için geldiğinde polisler tarafından yakalandı. Hakan Öztürk verdiği ifadelerde kan donduran cinayetin ayrıntılarını anlattı.

 

Evi temizlemiş

Polisler tarafından yakalanan Hakan Öztürk, Muhammet Nur Kasadağ’ın nerede olduğu sorusuna “Evde” cevabını verdi. Ev için arama kararı çıkaran polis hemen eve gitti. İlk bakışta temiz ve normal görünen evde arama yapan polis korkunç manzara ile karşılaştı.

 

Derisini yüzüp çöpe atmış

Yapılan aramalarda 19 yaşındaki Muhammet Nur Kasadağ’ın başı derisi yüzülmüş bir şekilde buzdolabında diğer yiyeceklerin yanında bulundu. Kol ve bacakları da küçük bir dondurucuda bulundu. Kol bacakların donmuş olduğu belirlenince, organlar dondurucu ile birlikte Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Kasadar’ın gövdesi ise evdeki bir valizde bulundu. Bozulmaya başlayan gövdenin bir kısmının da derisinin yüzüldüğü belirlendi. Şüpheli yüzdüğü derileri de çöpe attığını söyledi. Yapılan tüm aramalara rağmen deri parçalarına ulaşılamadı.

 

Soruyu cevapsız bıraktı

Şüpheli Hakan Öztürk ifadesinde, Muhammet Nur Kasadar ile birlikte nargile içtiklerini bir süre sonra tartıştıklarını söyledi. Tartışma sonrası Kasadar’ı iple boğduğunu ve sonrasında cesetten kurtulmak için parçalara ayırdığını söyleyen Öztürk, Neden derisini yüzdüğü sorusunu ise cevapsız bıraktı. Evde kan izine rastlanılmaması cinayetin başka bir yerde işlenmiş olabileceği sorularını da akla getirdi. Evde silinen kan izlerinin tespit edilmesi için de inceleme yapılacağı öğrenildi. Öte yandan evde bulunan iki ekmek bıçağı ve bir meyve bıçağına da incelenmesi için el koyuldu.

 

“İzlediğim dizi ve filmler aklıma geldi”

Cesedi yok etmesi gerektiğini düşündüğünü söyleyen Öztürk, “İzlediğim filmlerden ve dizilerden cesedi bavula koyup kurtuldukları aklıma geldi. Bu işin parasız olamayacağı ve kira borcum olduğu için fidye istemek aklıma geldi” dedi. Cesedi parçalamak için plan yaptığını anlatan Öztürk, “Parçalamadan önce fidyeyi alabilmek için Muhammet Nuh’un fotoğraflarını çektim. Sonrasında banyoya götürüp duşakabine soktum ve parçalara ayırdım” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.