New York’tan bütün dünyaya anlamlı mesaj: “Asla unutma!”

New York’tan bütün dünyaya anlamlı mesaj: “Asla unutma!”
Yayınlama: 15.07.2023
A+
A-

New York’ta bulunan Türkevi’nde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle şehitleri anma programı düzenlendi. New York Başkonsolosluğu’nun düzenlendiği program öncesinde 15 Temmuz günü kahramanca can veren 252 şehidin isim ve fotoğraflarının bulunduğu ve üzerinde ‘Never Forget’  (Asla unutma) yazılı bir bayrak asıldı.

New York Başkonsolosluğu’nun düzenlendiği program öncesinde 15 Temmuz günü  can veren 252 şehidin isim ve fotoğraflarının bulunduğu 12’ye 30 metre ebadında, 75 kilogram ağırlığındaki dev bir bayrak, Türkevi’nin 16. katındaki balkona asılarak dalgalandırıldı. Bayrağın üzerinde yazan ‘Never Forget’  (Asla unutma) isimli bir yazı New York semalarından tüm dünyaya anlamlı bir mesaj veriyor.

New York Başkonsolosluğunca düzenlenen programa Türkiye’nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Büyükelçi Sedat Önal, Türkiye’nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür, yerli ve yabancı diplomatik misyon çalışanları ile değişik sivil toplum kuruluşlarından temsilciler ve vatandaşlar katıldı. Programda Türkiye’nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür bir konuşma yaptı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.