Orman yangınında yaralanan arazöz sürücüsü şehit oldu!

Orman yangınında yaralanan arazöz sürücüsü şehit oldu!
Yayınlama: 12.07.2023
A+
A-

İzmir’in Menderes ilçesinde 2 gün önce başlayan orman yangınlarında yaralanan arazöz şoförü Mustafa Gürpınar, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı şehit olan yangın işçisiyle ilgili başsağlığı mesajı yayımladı.

İzmir’den peş peşe üzen haberler gelmeye devam ediyor. İzmir’in Menderes ilçesinde başlayan yangınlar ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu 11 saat sonra kontrol altına alınmıştı. Olaylara müdahale için bölgeye sevk edilen kahraman görevlilerden arazöz şoförü Mustafa Gürpınar yangına müdahale sırasında yaralandı. Gaziemir Orman İşletme Müdürlüğünde görevli Gürpınar’ın kaldırıldığı hastanede şehit olduğu açıklandı.

Bakan Yumaklı’dan taziye mesajı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, şehit Mustafa Gürpınar ile ilgili sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı.

Bakan Yumaklı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Acımız büyük. İzmir, Menderes’teki yangında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan yangın işçisi kardeşimiz Mustafa Gürpınar’a Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Şehidimizin acılı ailesine, orman teşkilatımıza ve milletimize sabır diliyorum. Seni unutmayacağız.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.