TSK’ya iftira atan TTB Başkanı Fincancı’dan hayrete düşüren adım!

TSK’ya iftira atan TTB Başkanı Fincancı’dan hayrete düşüren adım!
Yayınlama: 24.12.2022
A+
A-

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne “kimyasal silah kullanıyorlar” iftirası atan Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı; Erdoğan, Soylu, Bozdağ ve Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulundu.

Milli Nizam

PKK yandaşı televizyon kanalında, TSK’nın örgüte yönelik operasyonlarında kimyasal silah kullandığı  iftirasını atan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın bugünkü mahkemesinde, tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Öte yandan Fincancı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulundu.

Avukatları aracılığı ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran TTB Başkanı’nın suç duyurusu dilekçesinde şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

Siyasi iktidar ve hükümet yetkilileri tarafından art arda yapılan açıklamalar ile müvekkil geniş kalabalıklara hedef gösterilmiş, kişiliğine ve kimliğine yönelik ağır hakaret ve isnatlarda bulunulmuş, yargılama başlamadan infaz edilmiş ve tüm bu açıklamalarla yargı mercileri baskı altına alınmıştır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.