TSK’ya iftira atan TTB BaÅŸkanı Fincancı’dan hayrete düşüren adım!

TSK’ya iftira atan TTB BaÅŸkanı Fincancı’dan hayrete düşüren adım!
Yayınlama: 24.12.2022
A+
A-

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne “kimyasal silah kullanıyorlar” iftirası atan Türk Tabipler BirliÄŸi BaÅŸkanı Åžebnem Korur Fincancı; ErdoÄŸan, Soylu, BozdaÄŸ ve Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulundu.

Milli Nizam

PKK yandaşı televizyon kanalında, TSK’nın örgüte yönelik operasyonlarında kimyasal silah kullandığı  iftirasını atan TTB BaÅŸkanı Åžebnem Korur Fincancı’nın bugünkü mahkemesinde, tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Öte yandan Fincancı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulundu.

Avukatları aracılığı ile Ankara Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı’na baÅŸvuran TTB BaÅŸkanı’nın suç duyurusu dilekçesinde ÅŸu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

Siyasi iktidar ve hükümet yetkilileri tarafından art arda yapılan açıklamalar ile müvekkil geniş kalabalıklara hedef gösterilmiş, kişiliğine ve kimliğine yönelik ağır hakaret ve isnatlarda bulunulmuş, yargılama başlamadan infaz edilmiş ve tüm bu açıklamalarla yargı mercileri baskı altına alınmıştır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.