Başak Demirtaş İstanbul adayı mı oluyor?

Başak Demirtaş İstanbul adayı mı oluyor?
Yayınlama: 22.01.2024
A+
A-

Başak Demirtaş’ın, ”İstanbul için adaylığı düşünebiliriz” çıkışı hakkında konuşan DEM’le yakın ilişki halindeki Özgür özel: “Herkesin saygı duyması gereken bir adım.”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’ın, ”İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için partimiz uygun görürse düşünebiliriz” açıklaması hakkında değerlendirme geldi.

Özgür Özel,  ‘‘Seçme ve seçilme hakkını kullanmaya ilişkin irade beyanı herkesin saygı duyması gereken bir yaklaşımdır. Bize karşı yapılan her türlü saygısız yaklaşımı boşa düşürmesi açısından son derece önemlidir. CHP demleniyor, DEM partisi ile kapalı kapılar ardında görüşüyor,  gizli işbirlikleri yapılıyor, diyorlardı. Oysa Başak Demirtaş hanımın açıklamalarından anlaşıldığı gibi kamuoyunun bilmediği bir şey yok.”  diye konuştu.

BAŞAK DEMİRTAŞ’IN ÇIKIŞI SİYASİ MANEVRA! 

Başak Demirtaş’ın çıkışını ve Özgür Özel’in bu çıkış hakkındaki değerlendirmelerini yorumlayan Gazeteci Yazar Serdar Arseven şunları söyledi:

“Bunlar dikkat çekici manevralar. CHP, DEM ile ilişkisinden dolayı hayli eleştiri alıyor. İyi Parti seçmeni, CHP’den gittikçe uzaklaşırken, ilişkinin bu kadar sıcak ve yakın hale gelmesi CHP içesinde de rahatsızlıklara yol açıyor. Başak Demirtaş’tan gelen bu hamle, sahaya yansıyacak değil, yani, gerçekten de aday olacağını zannetmiyorum. CHP’yi rahatlatmaya dönük bir manevra. Özgür Özel de, alâkasız bir şekilde, ‘Başak Demirtaş’ın açıklaması, kapalı kapılar ardında bir şeylerin konuşulmadığını göstermekte’ diyor. PİAR çalışması.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.