CHP’de kriz bitmiyor: Zafer Partili danışmanla anlaşamadılar!

CHP’de kriz bitmiyor: Zafer Partili danışmanla anlaşamadılar!
Yayınlama: 07.07.2023
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olduğunu açıklayan Zafer Partili Gökşen Anıl Ulukuş, partililer tarafından yalanlandı. CHP yangın yerine döndü.

Seçim sonrası CHP çalkalanmaya devam ediyor. Parti içerisinde koltuk yarışları devam ederken bu seferde Zafer Partililer ile anlaşamadılar. İddialara göre, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurduğu yeni ekipte Zafer Partisi’nde görev alan Gökşen Anıl Ulukuş’a da danışmanlık görevi verildi.

Yeni görevini sosyal medya hesabından paylaşan Ulukuş, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun takdir ve tensipleriyle, CHP Genel Başkan Danışmanlığı görevine atanmış bulunuyorum” dedi.

Bunun üzerine parti içerisinde skandal bir olay meydana geldi. Ulukuş’u yalanlayan CHP yönetimi, “Danışman atamaları” yönündeki tartışmalar gerçeği yansıtmamaktadır dedi.

‘Baskılara dayanamamış olabilirsiniz’

Yaşadığı haksızlığa tahammül edemeyen Gökşen Anıl Ulukuş hem partiyi hem de Kılıçdaroğlu’nu sert bir dille eleştirdi. Ulukuş, “Baskılara dayanamamış olabilirsiniz ama her şeyin bir usulü var. ‘Gerçeği yansıtmıyor’ şeklinde itibar zedeleyici bir tavır CHP’ye yakışmıyor” diyerek tepki gösterdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.