CHP’de ortalık karıştı! Tanju Özcan genel merkeze koltuk fırlattı..

CHP’de ortalık karıştı! Tanju Özcan genel merkeze koltuk fırlattı..
Yayınlama: 13.07.2023
A+
A-

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’dan Ankara’ya değişim için bir yürüyüş başlatmıştı. Yürüyüşünü tamamlayan Özcan soluğu CHP Genel Merkezi’nde aldı. Kılıçdaroğlu’na “İn artık koltuğundan” diyen Özcan, genel merkeze koltuk fırlattı.

2023 seçimlerinin üzerinden aylar geçse de CHP yenilginin travmasını henüz üstünden atamadı. Üst üste yaşadığı mağlubiyetlere rağmen hala koltuğunu bırakmayan Kılıçdaroğlu’na tepkiler çığ gibi büyüyor. Bolu’dan Ankara’ya yürüyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Merkezi’nde Kılıçdaroğlu’na ateş püskürdüğü bir miting yaptı.

Özcan’ın genel merkeze gelmesi beklenirken, destekçileri de parti binası önünde bekledi. Tanju Özcan’ın ‘değişim’ sloganlı otobüsü parti önünde marş ve seçim şarkıları çaldı.

 

“Senin neren demokrat?”

Genel merkezin önünde kalabalığa hitap eden Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu’na ateş püskürerek “Yola çıkınca dediler ki ‘bunlar bu yolu tamamlayamaz’ valla ben de 200 kilometre yürüyen bir adam değilim. Ama bu davaya inanınca o yollara inanınca o yolları çok kolay aşıyor. Çatır çatır kongre yapıp beğenmedikleri il başkanlıklarını alıyor. Ya senin neren demokrat. Sanki sınıf başkanlığını kaybetmiş. Sen Cumhurbaşkanlığı adaylığını kaybettin 5 yılı kaybettirdin bu ülkeye. Beni partiden atacak da yüreğimdeki CHP sevgisini Kuva-i Milliye ruhunu nereye atacak.” dedi.

 

Diktatör Kemal sloganları

Genel merkez önünde değişim için toplanan büyük kalabalık Özcan’ın konuşmasını sık sık “Diktatör Kemal” sloganlarıyla kesti.

 

‘Sende hiç mi utanma yok?’

Kılıçdaroğlu’nu sözleriyle yerden yere vuran Özcan, bu kafayla gittikleri takdirde seçimi kaybetmekten korktuklarını ifade ederek, “Bu kafayla gidersek İstanbul, Ankara, Adana, Mersin, Hatay, Antalya’yı neden kaybettik dersek cevabı burada. Seçimden sonra taziye için mesaj atmış 5 bin yorum var yüzde 90’ı istifa et diyor. Sende hiç mi utanma yok? Bu kafayla büyükşehirleri de kaybedersek sokağa çıkamazsın.” ifadelerini kullandı.

 

“Git evinde otur, torunlarını sev”

Özcan, konuşmasının ardından otobüsün üzerinden CHP Genel Merkezi önüne beraberinde getirdiği bir koltuğu fırlattı. Özcan, “Artık millet muhalefetten bile umudunu kesmiş durumda. O yüzden bu koltuk meraklısı Bay Kemal’i göndermenin zamanı geldi. Sen madem bu kadar çok koltuk seviyorsun. Bak koltuk sevdalısı Kemal Kılıçdaroğlu, ben sana koltuk getirdim. Şimdi in o koltuktan al bu koltuğu git evinde otur, torunlarını sev” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.