Erdoğan’ın Yeniden Refah pişmanlığı

Erdoğan’ın Yeniden Refah pişmanlığı
Yayınlama: 16.05.2024
A+
A-

31 Mart yerel seçimlerinde ‘Ahlaklı Belediyecilik’ anlayışıyla yola çıkan ve tüm seçim bölgelerinde kendi adayları ile yarışan Yeniden Refah Partisi, büyük bir çıkışa imza attı. Yeniden Refah, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Yozgat Belediyesi’ni kazanarak önemli bir başarıya imza atarken, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa ve Yozgat pişmanlığı ise ‘yanlış aday yüzünden kaybettik’ sözleriyle ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, partisinin il başkanları toplantısında kendisinden talepte bulunan bazı başkanlara “Çalışmıyorsunuz” diyerek sitem ettiği, “Yozgat ve Şanlıurfa’yı yanlış aday yüzünden kaybettik” değerlendirmesinde bulunduğu öğrenildi.

‘Yanlış aday yüzünden kaybettik’
Erdoğan, il başkanları toplantısında Çorum’a hızlı tren, Eskişehir’in bir ilçesine de tren hattı isteyen il başkanlarına “En büyük hızlı tren yatırımlarını İstanbul, Ankara, Eskişehir’e yaptık. Bu işler sadece yatırım yapmakla olmuyor, çalışmıyorsunuz. Çorum mitingi çok kalabalıktı ama oy kaybı yaşadık, ilçe kaybettik. Yaptığımız yatırımları anlatamıyorsunuz” diye konuştu. “Halkı kibirlilerden kurtaracağız” diyen Erdoğan’ın bazı illerin yanlış aday tercihi yüzünden kaybedildiğini dile getirdiği de öğrenildi. Erdoğan “Yozgat ve Şanlıurfa’yı yanlış aday yüzünden kaybettik” değerlendirmesinde bulunduğu ifade edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.