Fatih Erbakan: 31 Mart seçimlerinin tartışmasız galibi ve yıldızı konumundayız

Fatih Erbakan: 31 Mart seçimlerinin tartışmasız galibi ve yıldızı konumundayız
Yayınlama: 01.04.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ” “Şimdiye kadar açıklanan verilere göre partisinin 31 Mart seçimlerinin tartışmasız galibi ve yıldızı konumunda olduğunu” söyledi.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan partisinin Genel Merkezinde seçim sonuçlarını değerlendirdi:

Bilindiği üzere şu ana kadar TR geneli sandıkların yaklaşık %75’i açılmıştır.

Şu anda elimizde olan sonuçlara göre bu seçimde Yeniden Refah Partimiz TR genelinde 3. Parti olmuş,       % 6 oy oranına ulaşmış,  ve böylelikle oylarını 14 Mayıs seçimlerine göre %100’ün üzerinde artırarak, oylarını en çok artıran parti olmuştur. Bu sonuçlara göre Yeniden Refah Partimiz açık bir şekilde seçimin tartışmasız galibi ve yıldızıdır. 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Yozgat Belediyesi ve 43 ilçe ve 24 belde belediyesini kazandık.  Yani şu anda 69 belediye başkanlığı kazanmış durumdayız.

 

Milletimiz tercihini Milli Görüş’ten ve Yeniden Refah’tan yana kullanmıştır. Bu sonuçlar Milli Görüş’ün yeniden şahlanışıdır, Yeniden Refah’ın iktidar yürüyüşünün ayak sesleridir.  Aziz milletimize Yeniden Refah Partimize göstermiş oldukları bu büyük teveccüh nedeniyle teşekkür ediyoruz.

 

Yeniden Refah Partimizle ilgili bütün algı operasyonlarına, karalama kampanyalarına,  iftiralara en güzel cevabı aziz milletimiz bugün sandıkta vermiştir.

 

Milletimiz İftiracılara, gazeteci kılığına girmiş trollere ve yolunu kaybetmiş vefasızlara büyük bir ders vermiştir.

 

Bu seçimler, Millî Görüş gömleğini pazarlamaya kalkanların her türlü çirkin iftiralarına rağmen, Yeniden Refah Partimizin; kir tutmadığını, Yeniden Refah’ın milletimiz nezdinde tertemiz ve pirü pak olduğunu göstermiştir. Bu seçimler, her türlü çirkin iftiraya rağmen 1969 yılında çekilen Besmele’nin bereketinin halen bizim üzerimizde olduğunu göstermiştir Elhamdülillah.

 

Seçim sürecinde Teşkilatlarımız ve adaylarımız da Tüm tehditlere, baskılara ve özel Talimatla gerçekleştirilen medya ambargolarına rağmen, disiplinli ve gayretli bir şekilde çalışarak büyük bir başarı ortaya koymuşlardır.

 

Tüm teşkilatlarımızı ve tüm adaylarımızı bu büyük başarıdan dolayı tebrik ediyorum. 

 

23 Kasım 2018’de Millî Görüş’ün tek temsilcisi olarak Yeniden Refah partimizi kurarken “artık ehvenişerler yerine hayrın kendisinin geldiğinin, çaresizlik, umutsuzluk, alternatifsizlik döneminin sona erdiğinin müjdesini” aziz milletimize vermiştik. “Su göründü teyemmüm bozuldu” demiştik.Şimdi de buradan yeniden ilan ediyoruz: “Artık çare var, artık umut var, artık Millî Görüş var, Yeniden Refah var Elhamdülillah.”

 

‘Milletimiz iktidar partisine sarı kart göstermiştir’

 

‘Bu Seçimin bir diğer önemli sonucu Milletimizin iktidar partisine sarı kart göstermesi olmuştur.’ diye konuşan Erbakan,  “İktidar partisi 2019 Yerel seçimlerine göre % 8 oy kaybetmiştir.  Neredeyse 200 belediye Başkanlığı kaybetmiş ve 574 belediye başkanlığından, 381 belediye başkanlığına düşmüştür. Bu sonucun oluşmasında seçim sürecinde de defaatle ifade ettiğimiz gibi;  İktidarın uyguladığı Borç-Faiz-Zam Vergi ekonomisi nedeniyle oluşan Yoksulluk, ekonomik kriz, İsrail’le ticaret ayıbı, PKK, DHKP-C ve FETÖ terör örgütlerine kucağını açan, İslam ve Kuran düşmanı İsveç’in NATO üyeliğine onay verilmesi Rantçı belediyecilik anlayışı büyük rol oynamıştır.  Milletimiz Yönetimde adaleti, Paylaşımda adaleti, Yargıda adaleti ve dış politikada da söylemlerle eylemlerin uyumlu olmasını tam anlamıyla talep ettiği mesajını iktidara net bir şekilde vermiştir. Milletimiz adına temennimiz;  iktidarın bu sonuçtan gerekli dersi çıkarması ve bu yanlışlardan bir an önce dönmesidir. Bu seçim sonuçlarını değerlendirirken Yeniden Refah Partimizi ya da başka siyasi partileri suçlamak yerine gerçekleri görün ve yanlışı ve hatayı kendinizde arayın!

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.