Fatih Erbakan’dan kritik ‘sandık’ çağrısı

Fatih Erbakan’dan kritik ‘sandık’ çağrısı
Yayınlama: 31.03.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, yerel seçim için oyunu Balgat’ta kullandı. Erbakan sonrasında sosyal medya hesaplarında dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

 

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan ve eşi Beyza Erbakan, ’31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde oy kullanmak için Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Dr. Binnaz Ege-Dr. Rıdvan Ege Anadolu Lisesi’ne geldi. Bir süre sıra bekleyen Erbakan çifti 4491 numaralı sandıkta oylarını kullandı.

‘Seçim sonuçları ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun’

Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fatih Erbakan, şunları söyledi:

“Yoğun geçen bir seçim kampanyası sonrasında bugün biz de vatandaşlık görevimizi eşimle birlikte yerine getirdik. Milli iradenin tecellisi için bu görevi ifa etmiş olduk. Tabii ki bu seçim gününün huzur ve barış içerisinde, olaysız bir şekilde tamamlanmasını temenni ediyoruz. Sandıklar açıldığında çıkacak sonucun da ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Seçim sonuçlarını orucumuzu açtıktan sonra genel merkezde takip ederiz. İftar saatine kadar konutta oluruz. Ülkemiz, milletimiz, insanımız için hayırlı olsun. İnşallah hayırlı bir sonuç çıkar. Artık değerlendirmeleri akşam seçim sandıkları açıldıktan sonra daha tahsilatlı bir şekilde yaparız.”

‘Sandıkları korumaya ve oylarımıza sahip çıkmaya davet ediyorum’

Öte yandan Genel Başkan Erbakan resmi sosyal medya hesaplarından vatandaşlara ve  teşkilatlara önemli bir çağrı yaparak, “Tüm vatandaşlarımızı ve teşkilatlarımızı en yakındaki okula giderek sandıkları korumaya ve oylarımıza sahip çıkmaya davet ediyorum.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.