İktidara yakın Cem Küçük: Yeniden Refah Partisi yükselen yıldız

İktidara yakın Cem Küçük: Yeniden Refah Partisi yükselen yıldız
Yayınlama: 08.02.2024
A+
A-

İktidar politikalarını destekleyen gazetecilerden Cem Küçük’ten Yeniden Refah Partisi değerlendirmesi: “Yeniden Refah Partisi, siyasette yükselen yıldız.

Fatih Atik’in TGRT Haber’deki Medya Kritik adlı programında konuşan Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük, “Yeniden Refah Partisi önemli yükselen bir yıldız, bu imajlarını devam ettiriyorlar.” diye konuştu.

Cem Küçük programda sürekli olarak yükseliş kaydeden Yeniden Refah Partisi’nin yerel seçimlerde birçok seçim çevresinde yüksek oy oranlarına ulaşacağını, birçok belediyeyi de kazanacağını söyledi.

İTTİFAK TARTIŞMALARI

Cem Küçük’ün gündeminde,  Yeniden Refah Partisi ile Ak Parti arasındaki ittifak görüşmelerinin sonuçsuz kalması da vardı.

Cem Küçük bu konudaki değerlendirmelerini de şöyle dile getirdi:

“Bazı Ak Partililer, bunu partideki bazı isimler de yapıyor, efendim Tunç Soyer parti bulamıyorsa, Yeniden Refah Partisi’nden girsin…Ya her parti bağımsızdır, isteyen istediği gibi girer. Yeniden Refah Partisi, Ak Partiye kazandırmak için kurmadılar. Niye bize destek olmadılar, bunlar ne gibi abuk sabuk, saçma sapan yorumlar yapılıyor. Herkes aday çıkartır, burası demokratik özgür bir ülke. Kimse Erdoğan’ı desteklemeye mecbur da değil. Destekleyen destekliyor. Kimse CHP’yi desteklemeye de mecbur değil. Geçen seçimde ittifakın içindeydi. O zaman iyiydi de şimdi mi, (kötü). Üstelik yerel seçim bu yani. Ben Erdoğan’ı seven biriyim. Parti kursam, kendi partim kazansın istemez miyim ya? Niye uzlaşmadın, kardeşim adamın kapısını sen çalıyorsun, üç kere, dört kere…”

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.