İYİ Parti kan kaybediyor! 41 kişi istifa etti

İYİ Parti kan kaybediyor! 41 kişi istifa etti
Yayınlama: 22.07.2023
A+
A-

Manisa’da İYİ Parti Turgutlu İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve delegelerden oluşan 41 kişilik grup, ilçe başkanlığını eleştirerek görevinden istifa etti.

Altılı masanın bir diğer büyük partisi olan İYİ Parti, seçimlerden bu yana kan kaybetmeye devam ediyor. İYİ Parti’de,  ihracı istenen partinin üst yöneticilerinden partinin ilçe teşkilatlarına kadar büyük bir kaos hakim.

Manisa’da İYİ Parti Turgutlu İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerden oluşan 41 kişilik grup, görevinden istifa etti.

Turgutlu Belediyesi Orta Park Tesisleri’nde bir araya gelen partililer, aldıkları karara ilişkin basın açıklaması yaptı.

 

“Yapmış olduğumuz uyarılar bugüne kadar dikkate alınmadı”

Grup adına açıklamada bulunan İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Karacaova, şunları söyledi:

“Bizler Turgutlu İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri olarak kendi aramızda bir karar alma durumunda kaldık. İlçe Başkanlığının onaylamadığımız birtakım icraatları olmuştur. Yapmış olduğumuz uyarılarımızın bugüne kadar dikkate alınmaması sonucu yönetimden ayrılma kararı aldık. Bizler kesinlikle partiden ayrılmıyoruz. Davamıza ve genel başkanımıza sonsuza kadar bağlıyız. Kişisel olarak kimseyle sorunumuz yoktur. Bunun kesinlikle bilinmesini istiyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.