Kılıçdaroğlu onu bile bezdirdi: “Partiden istifa edeceğim!”

Kılıçdaroğlu onu bile bezdirdi: “Partiden istifa edeceğim!”
Yayınlama: 14.07.2023
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun istifasını isteyerek ‘değişim’ hareketi başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “ Ayın 19’unda istifa edeceğim” dedi.

Seçimlerden sonra üst üste mağlubiyet alan CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu istifa konusunda direnmeye devam ediyor. Kılıçdaroğlu’na karşı ‘değişim’ yürüyüşü başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise CHP’den istifasını talep ederek “Partiden atacaklarmış, 19’unda istifa edeceğim” dedi.

14 ve 28 Mayıs seçimlerinden bu yana Kemal Kılıçdaroğlu’ya partisinden tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.  CHP lider Kılıçdaroğlu üst üste yaşadığı hezimetlere rağmen partisinden istifa etmiyor. Partisi için değişim isteyen isimlerden biri olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan mücadelesini CHP Genel Merkezi’ne taşımıştı. Genel merkez avlusuna koltuk fırlatan Özcan “Al bu koltuğa otur ve torunlarını sev artık” diyerek CHP liderini hedef almıştı.

Bunca ısrara rağmen koltuğu bırakmayan Kılıçdaroğlu, Tanju Özcan’ı da sindirmeyi başardı. Özcan ayın 19’unda istifa edeceğini duyurdu.

 

“Ayın 19’nda partimden istifa edeceğim”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun  istifasını talep ederek ‘Adalet ve Değişim’  yürüyüşü başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, istifa edeceğini açıkladı. Konuya ilişkin Fatih Altaylı’ya konuşan Özcan, “Partiye gönül verenleri saymıyorum. Onlar zaten benimle aynı fikirde ama pek çok parti yöneticisi, il başkanı hatta belediye başkanı haklı olduğumu söylüyor ama bunu açıkça yapmaya çekiniyorlar. Genel Başkan talimat vermiş. ‘Bunu en geç ayın 20’sinden önce partiden atın’ demiş. Ben de bu zevki onlara tattırmamak için ayın 19’nda partimden istifa edeceğim” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.