Ümit Özdağ ‘gizli mütabakatla’ ilgili Kılıçdaroğlu’na meydan okudu!

Ümit Özdağ ‘gizli mütabakatla’ ilgili Kılıçdaroğlu’na meydan okudu!
Yayınlama: 19.07.2023
A+
A-

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın “Kılıçdaroğlu kazansa üç bakanlık ve MİT’i alacaktık” açıklamasını CHP Sözcüsü Faik Öztrak, yalanlamıştı. Gizli ‘mutabakata’ ilişkin yeni bir açıklama yapan Özdağ,  “Kemal Bey attığı imzayı inkâr edecek insan değildir” dedi.

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, açıklamalarda bulundu. Ümit Özdağ, seçimden önce üç bakanlık ve MİT Başkanlığı talebinde bulunduğunu iddia ettiği CHP’den yalanlama gelmesinin ardından, “Kemal Bey imzaladığını inkâr eder mi?” ifadelerini kullandı.

 

“Kemal Bey imzaladığını inkâr eder mi?”

Özdağ gizli pazarlığı inkar eden Faik Öztrak’a yanıt olarak şunları ifade etti:

“Ben bu gece bunun kapanacağını düşünüyorum. Kemal Bey attığı imzayı inkâr edecek insan değildir. İçişleri Bakanlığı ve iki bakanlık yazılı ama MİT konusunda sözlü olarak konuşuldu. Eğer 28’nde seçimi kazansaydı ben İçişleri Bakanıydım. İki arkadaşım bakandı. Kemal Bey imzaladığını inkâr eder mi? Diğer iki bakanlık için Kemal Bey’le konuştuk, bir karar vermediğimiz için o bakanlıkları açıklarsam doğru olmaz.”

 

CHP’den yalanlama gelmişti

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın “Kılıçdaroğlu kazansa üç bakanlık ve MİT’i alacaktık” açıklamasını yalanlamıştı. Öztrak, “Her iki protokolde de üç bakanlık ve MİT müsteşarlığına dair bir düzenleme ve madde yer almamaktadır” demişti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.