Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan’dan 15 Temmuz mesajı!

Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan’dan 15 Temmuz mesajı!
Yayınlama: 15.07.2023
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 7. yıl dönümünde kahraman şehitlerimizi andı.

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatih Erbakan, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü vesilesiyle FETÖ’cü hainlere kahramanca direnen şehitlerimizi andı. Fatih Erbakan sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajda hainlere karşı inancıyla göğsünü siper eden aziz Türk milletine şükranlarını sundu.

 

“15Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum”

FETÖ’cü hainlerin alçakça ihanetine imanlı göğsünü fedakarca set çeken Türk Milleti’ne seslenen Erbakan, “Bundan 7 yıl önce, #15Temmuz gecesi gerçekleştirilen hain darbe girişimine inançla, azimle ve en fedakarane şekilde set çeken aziz milletimizi bu onurlu ve dirayetli duruşundan dolayı tebrik ediyor, #15Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Merhum Erbakan Hoca’dan FETÖ yorumu

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 7. Yıldönümünde akıllara Merhum lider Necmettin Erbakan Hoca’nın hain şebeke hakkında söyledikleri  geldi.

İnsanları İslam adı altında Amerikan uşaklığına davet eden alçak çeteye karşı Rahmetli Erbakan Hoca’nın yıllar önce söylediği “Bu malum cemaatin okullarına giden genç, ilerde siyonizmin askeri olur” sözleri Milli Görüş’ün ne kadar da sağlam temellerle inşa edildiğini gözler önüne seriyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.